Arnhem - van Muijlwijk

Van Muijlwijk in Arnhem

Beschermd wonen in de binnenstad van Arnhem

 1. Home
 2. Aanbod
 3. Regio's en locaties
 4. Arnhem - van Muijlwijk
 • In het centrum van Arnhem
 • 24 zelfstandige woonstudio's (25m2)
 • Creatieve ruimte
 • Sportabonnementen
 • Internet en TV-aansluiting
 • Tennistafel
 • Kleine huisdieren toegestaan

Beschermd wonen in het centrum van Arnhem

Locatie Van Muijlwijk is een echte stadslocatie. Middenin het centrum van Arnhem bieden wij beschermd wonen studio's aan met prachtig uitzicht op de binnenstad van Arnhem.

Beschermd wonen

De zelfstandige woonstudio’s zijn voorzien van een eigen kitchenette, douche en toilet.  Wij willen dat jij je eigen sfeer kunt creeeren in je studio. Een zelfstandige veilige plek waar je zelf keuzes kunt maken en zeggenschap hebt. Een plek van waaruit je op een persoonlijke wijze aan je eigen herstel proces kunt werken. Er is een grote algemene ruimte, waar bewoners samen kunnen eten of andere activiteiten kunnen organiseren. Beneden in de kelder is er ruimte voor creatieve activiteiten. 

Omgeving                                                                                                                        

Locatie Van Muijlwijk ligt midden in het centrum van Arnhem. Het is een levendige en plezierige woonomgeving met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Er is volop keuze om iets te ondernemen. Niet alleen de bibliotheek, bioscoop en theater liggen op loopafstand, ook het prachtige Sonsbeekpark ligt om de hoek! Dit is een plek bij uitstek voor een mooie wandeling of om even lekker uit te waaien. Ook langs de Rijnkade is het heerlijk vertoeven. Gezien de ligging van de locatie maken we veel gebruik van lokale dagbestedingsmogelijkheden en lokale activiteiten zoals het Kwartiermakersfestival, exposities of bijvoorbeeld museumdagen.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces. Zij richten zich op herstel en participatie. Binnen het team zijn er verschillende specialismes, zoals:

 • Participatiecoach
 • Budgetcoach
 • Gezonde leefstijl coach 
 • Ervaringsdeskundige

Naast gezamenlijke groepsmomenten is de begeleiding individueel. Onze begeleiders hebben allemaal een algemene- en een verdiepingscursus over autisme gevolgd. Voor de scholing wordt samengewerkt met gespecialiseerde centra zoals het Dr. Leo Kannerhuis.

Ambulante ondersteuning in omgeving Arnhem-Nijmegen

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Arnhem-Nijmegen bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeentes Arnhem, Nijmegen, Rheden, Renkum, Wageningen. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Lion of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning.

Voor wie

Wij ondersteunen (jong)volwassenen met algemene psychiatrische problemen en autisme.

Lion
Lion Stijntjes
Teamleider
Bel 026 370 82 52
of mail Lion
Van Muijlwijk
Ir. J. P. Van Muijlwijkstraat 2-1,
6828 BS Arnhem
Ik wil ambulante ondersteuning
Ik wil ambulante ondersteuning