BEGIN 2024: nieuwe woonlocatie in Cuijk

NIEUW: Locatie De Gildekamp in Cuijk

Begin 2024 opent de nieuwe Woonzorgnet locatie in Cuijk.

 1. Home
 2. Aanbod
 3. Regio's en locaties
 4. BEGIN 2024: nieuwe woonlocatie in Cuijk
 • 36 woonstudio's
 • Eigen keuken en badkamer
 • 2 woongroepen
 • Dagbestedingsruimte
 • 2 algemene woonkamers
 • 10 minuten lopen van centrum Cuijk
 • Licht somatische zorg
 • Rolstoelvriendelijk, lift

Per januari 2024: nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk

Deze nieuwe Woonzorgnet locatie wordt op dit moment grondig gerenoveerd zodat we begin 2024 de deuren officieel kunnen openen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Langdurig beschermd Wonen

Locatie de Gildekamp in Cuijk biedt langdurige zorg aan (oudere) mensen met een ggz-indicatie. We bieden zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij jouw welzijn voorop staat. De locatie wordt opgedeeld in twee woongroepen en is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn. Op de locatie bieden we ondersteuning bij alle facetten van het leven.

Begeleiding: ontwikkelgericht

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw proces. We kijken samen welke ondersteuning er nodig is, daarbij gaan we uit van jouw eigen mogelijkheden. Dit doen wij door veiligheid en nabijheid te bieden. Het is ons doel om je je thuis te laten voelen, waarbij je op maat ondersteund wordt in het dagelijks leven, bij activiteiten en dagbesteding. Ook wanneer je lichamelijke klachten hebt (somatisch). Zingeving en een gezonde leefstijl staan voorop. 

Omgeving

De Gildekamp ligt op slechts tien minuten lopen van het centrum van Cuijk. In het centrum vind je onder andere een bank, een supermarkt, een verse bakker en tal van andere winkels. 

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. 

Voor wie?

Op deze locatie bieden we langdurige ondersteuning aan mensen met een (Ernstige) Psychiatrische Aandoening of autisme. Om in aanmerking te komen voor deze locatie is een GGZ- en WLZ-indicatie nodig.

Kim
Kim Bosch
Manager ontwikkeling & innovatie
Bel 0317 398 800
of mail Kim
Locatie De Glildekamp
met dagbesteding
Gildekamp 8 ,
5431 SP Cuijk