Nunspeet - Het Kodal

Locatie Het Kodal in Nunspeet

Beschermd wonen in een bosrijke omgeving en ambulante ondersteuning in regio Noord-Veluwe.

 1. Home
 2. Aanbod
 3. Regio's en locaties
 4. Nunspeet - Het Kodal
 • 25 woonstudio's (20m² - 30m²)
 • Eigen keukenblok, douche, toilet, TV en internet
 • Bosrijke omgeving
 • Fietsenwerkplaats
 • Houtwerkplaats
 • Kassen
 • Centrum en openbaar vervoer op loopafstand

Zelfstandige woonstudio's in Nunspeet

Het Kodal is een ruim opgezette beschermd wonen locatie in de regio Noord-Veluwe met 25 zelfstandige woonstudio’s, verdeeld over 2 verdiepingen. Eigenheid is sleutelwoord en fatsoensnormen staan bij ons hoog in het vaandel.

Beschermd wonen

We vinden het erg belangrijk dat jij je eigen sfeer kunt creëren in jouw studio. Een zelfstandige, veilige plek die bij je past, waar je zelf keuzes maakt en zeggenschap over hebt.

Deelname aan gezamenlijke momenten (koffie, thee, maaltijden) wordt gestimuleerd maar is niet verplicht. Verder is er een ruime groepskeuken en een eet- en woonkamer voor gezamenlijke activiteiten. Het bos, de buitenlucht en de ruime tuin zorgen ervoor dat er volop buiten wordt geleefd.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces.

Omgeving Nunspeet

Het Kodal ligt aan de rand van het centrum van Nunspeet in een rustgevende, bosrijke omgeving. De voorzieningen in Nunspeet bieden o.a. sport, activiteiten, ontspannings- en winkelmogelijkheden. Het centrum en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Echte natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plaats. Je kunt hier namelijk in alle rust volop wandelen en fietsen.

Ambulante ondersteuning in Noord-Veluwe

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Noord-Veluwe bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeentes Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, ‘t Harde, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Oosterwolde en Wezep. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Manon of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. 

Voor wie? 

We bieden in Nunspeet ondersteuning aan mensen met een Ernstige Psychiatrische Aandoening (en verslaving). Om in aanmerking te komen is een ggz-indicatie nodig. Mocht je behandeling nodig hebben, dan brengen we je in contact met GGZ Centraal of met Tactus verslavingszorg. We hanteren een gedoogbeleid: gematigd alcoholgebruik en cannabis is toegestaan. Bij bezit of gebruik van harddrugs is een verblijf bij Woonzorgnet niet mogelijk.

Manon
Manon Brosky
Teamleider
Bel 0341 251 430
of mail Manon
Het Kodal
met dagbesteding
Gerard Vethlaan 13,
8072 PS Nunspeet
Werk aan de Winkel Nunspeet

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel

Werk aan de Winkel Nunspeet