Boek Mieni Het land van verlangen

  1. Home
  2. Actueel
  3. Boek Mieni Het land van verlangen

Boek Mieni 'Het land van verlangen'

Op 2 juni was de boekpresentatie van Het land van verlangen, het nieuwe boek van Mieni Westerink. Mieni woont in Nijmegen bij Woonzorgnet. Het is een openhartig en inspirerend verhaal over de ernstige gevolgen van het slikken van het DES-hormoon, psychische problemen en de weg naar herstel. 
 

‘Acceptatie van en berusting in je levenslot is belangrijk, want bitterheid kan niet leiden tot herstel’ vertelt Mieni. Het wordt al meteen aan het begin van het boek duidelijk dat het niet alleen over DES, maar ook over psychische problemen gaat. ‘Ik hoop dat mensen herkenning en erkenning kunnen vinden in het verhaal, dit kan eenzaamheid verlichten. Dit boek is voor lotgenoten en andere mensen met psychische problemen. Voor mij is het ook een document om dingen niet te vergeten.’ De merel heeft ook een rol in het verhaal. ‘Daarom staat de mooie zwarte vogel met fel oranje snavel op de cover van het boek.’

Wij zijn trots op Mieni!

Het boek krijgt natuurlijk een plek in alle boekenkasten van onze locaties. Je kunt het boek ook kopen bij de bekende boekwinkels voor €21,50. 

ISBN: 978-94-6365-409-8 
Uitgeverij: Elikser

Ook interessant

Proefproject met zorgrobot Tessa
25.07

Proefproject met zorgrobot Tessa

NieuwsWoonzorgnet startte onlangs een proefproject met de zorgrobot Tessa. Zes exemplaren worden ingezet op vijf locaties. “De ervaringen tot nu zijn erg positief”, aldus Kim Bosch, manager Ontwikkeling en Innovatie.    

Woonzorgnet infographic: het afgelopen jaar in cijfers
13.07

Woonzorgnet infographic: het afgelopen jaar in cijfers

NieuwsWoonzorgnet is volop in ontwikkeling. En dat is duidelijk terug te zien op de nieuwe infographic. Dit fijne overzicht vertaalt het afgelopen jaar mooi in cijfers. We laten de infographic graag het woord doen, toch…