Overname Zorggroep ‘t Zicht

Krachten bundelen

Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.

  1. Home
  2. Actueel
  3. Overname Zorggroep 't Zicht

Overname Zorggroep ‘t Zicht

Zorggroep ‘t Zicht is sinds medio 2019 in gesprek met Woonzorgnet over het bundelen van krachten. Deze gesprekken hebben geleid tot een overname van Zorggroep ’t Zicht per 15 maart 2021. Daarmee wordt ’t Zicht net als Woonzorgnet onderdeel van Orpea Nederland. Woonzorgnet gaat vanaf heden intensief samenwerken met ’t Zicht.
 

Zorggroep ’t Zicht biedt een plek voor mensen met autisme, een psychiatrische aandoening of verstandelijke of andere beperking. Een team van deskundigen biedt zorg, wonen en dagactiviteiten aan ruim 100 cliënten op verschillende locaties in Noordoost-Brabant.  

Hoe ziet de overname eruit? 

Zorggroep ‘t Zicht blijft in zijn geheel intact, medewerkers blijven in dienst en ook de afspraken tussen cliënten en Zorggroep ’t Zicht blijven onverminderd van kracht. De overname zal dus geen invloed hebben op de zorg of begeleiding aan de cliënten van ’t Zicht. Het zorg-, woon-, leer- en werkaanbod blijft gelijk en de huidige medewerkers blijven behouden. Hiermee wordt de continuïteit van Zorggroep ’t Zicht gewaarborgd. 

Orpea Nederland 

Orpea is een Franse zorgorganisatie en aan het uitbreiden in Nederland en actief op het gebied van woonzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Met labels als Allerzorg, Bloemendael, Compartijn, Dagelijks Leven, Van Hollant, Wonen bij September en Woonzorgnet heeft Orpea een uitstekende kennis van de Nederlandse markt en goede relaties met de verschillende stakeholders in het Nederlandse speelveld. 

We zijn trots op deze mooie stap en kijken uit naar een mooie toekomst samen met Zorggroep ‘t Zicht. Wij heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.  

Ook interessant

Woonzorgnet ROPI festival 2022
16.11

Woonzorgnet ROPI festival 2022

NieuwsOp dinsdag 15 november vond het jaarlijkse ROPI festival plaats voor cliënten en medewerkers van Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet. Elf workshops boden mogelijkheden om op een niet-talige manier herstel en herstelondersteunende zorg te onderzoeken.…

Cijfers van cliënten voor Woonzorgnet blijven op pijl
07.10

Cijfers van cliënten voor Woonzorgnet blijven op pijl

NieuwsEr wordt veel waarde gehecht aan de tevredenheid van cliënten bij Woonzorgnet. Een van de manieren om daarachter te komen is het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek (CTO). Een enquête voor cliënten van Woonzorgnet. Hier krijgen bewoners en…