Hostmanship

Hostmanship is een praktische filosofie die gebaseerd is op de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. In een wereld waar producten en diensten steeds beter met elkaar te vergelijken zijn, is de kunst om mensen zich welkom te laten voelen en net dat stapje extra te doen, een kritische factor.

Hostmanship in de dagelijkse uitvoering

Om ervoor te zorgen dat we binnen Woonzorgnet  goede “Hosts” zijn en blijven, hebben we dit principe ingebed in de bestaande processen. Zowel bij medewerkers als bij bewoners wordt hier gedurende het jaar op verschillende momenten bij stilgestaan. Zo blijven we dagelijks geprikkeld om net dat stapje extra te doen voor collega's, bewoners en externe contacten!

Hostmanship award

Naast de inbedding in de bestaande processen hebben wij 1 x per jaar de Hostmanship award! Hiervoor kunnen Woonzorgnetters collega’s, bewoners of zelfs gehele locaties voordragen. Iemand waarvan zij vinden die echt het verschil heeft gemaakt of een wow-effect heeft gecreëerd bij anderen. De commissie kiest het mooiste Hostmanship verhaal uit. Om daar op een positieve manier aandacht aan te besteden, reiken wij een Hostmanship award uit!

"Hostmanship is de ander opmerken"                                                           

"Aandacht maakt alles mooier"

Hostmanship award winnaars
award 4
award 3
award 1
award 2