We kunnen het niet vóór je doen, maar we helpen je graag op weg.

 

WERK AAN DE WINKEL SILVOLDE

 

Werk Aan de Winkel is een lokale plek voor participatie, een goed gesprek en lekkere koffie. Het is een plek voor en door de (kwetsbare) inwoners van Silvolde en is een initiatief van Locatie De Heuve van Woonzorgnet.
 
Zijn er vragen op het gebied van wonen, werken, zingeving, participatie, samenleven, eenzaamheid, stigma en herstel? Werk aan de winkel wil graag de kennis van de zorg en van het lokale netwerk delen om mensen verder op weg te helpen.

Inwoners van Silvolde kunnen bij Werk Aan de Winkel bij onderstaande medewerkers van Woonzorgnet terecht voor informatie en/of ondersteuning:

Persoonlijk Begeleider / Woonbegeleider
Bij Werk aan de Winkel is een begeleider aanwezig waarmee hulpvragen besproken kunnen worden. De begeleider kan helpen om verdere stappen te ondernemen om passende ondersteuning te ontvangen. Een woonbegeleider kan  bijvoorbeeld thuis ondersteunen bij praktische zaken en een luisterend oor bieden. Deze begeleider kan van Woonzorgnet zijn of van een andere passende organisatie. Hierbij wordt samengewerkt met de consulenten van het sociaal team van de gemeente aangezien hiervoor een passende indicatie door de gemeente afgegeven dient te worden.

Ervaringsdeskundige
De ervaringsdeskundige staat open voor uiteenlopende vragen en verhalen over het leven. De ervaringsdeskundige luistert en kan handvaten geven om de regie over het leven terug te pakken. Ook organiseert de ervaringsdeskundige bijeenkomsten op het gebied van herstel en zelfhulpgroepen.

Buurtrestaurant Bi’j Mekaar
Op de dinsdag wordt er bij Werk Aan de Winkel gezamenlijk gekookt en is het mogelijk om hierbij aan te sluiten voor een gezonde maaltijd en nieuwe contacten. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor het buurtrestaurant bij het wijkcentrum zelf.

Welkom
Wil je informatie voor jezelf? Heb je iemand in je naaste omgeving waarvan je ziet dat hij/zij problemen heeft maar vraagt diegene niet zelf om hulp? Heb je vragen? Je bent van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Onze inloopmiddagen zijn op de dinsdag en donderdag vanaf 13.00 uur.

Inwoners die al in zorg zijn bij Woonzorgnet komen ook bij Werk aan de winkel over de vloer om elkaar of een begeleider te zien.

Meer informatie, contact en openingstijden

 

Eigenschappen