• Elspeterweg Nunspeet Samenwerkingsovereenkomst Juli 2022

  Samen sterk: bouwen aan goede zorg in Noord-Veluwe

  Zorgorganisaties Philadelphia, GGz Centraal, Profila Zorggroep en Woonzorgnet werken intensiever samen op de Noord-Veluwe. Zo kunnen zij inwoners in deze regio nog beter voorzien van de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben.

  lees verder

 • Bas Steenbergen Woonzorgnet 2

  Bas Steenbergen gaat met pensioen

  Bas Steenbergen startte in 2010 als directeur bij Woonzorgnet. In twaalf jaar tijd is er veel ontwikkeld en veranderd. Samen met Bas blikken we terug op 12 jaar Woonzorgnet. Een periode die hij op 12 juni officieel afsluit om vervolgens met welverdiend pensioen te gaan.

  lees verder

 • Het Land Van Verlangen Boek Mieni Westerink

  Boek Mieni 'Het land van verlangen'

  'Het land van verlangen' is het nieuwe boek van Mieni Westerink. Het is een openhartig en inspirerend verhaal over de ernstige gevolgen van het slikken van het DES-hormoon, psychische problemen en de weg naar herstel.

  lees verder

 • Logo Compleet Mensenwerk

  Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet bundelen krachten

  Vanaf 13 april 2022 bundelen Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet hun krachten. Compleet Mensenwerk biedt naast woonbegeleiding en ambulante begeleiding ook dagbesteding, job coaching, re-integratie en participatiebegeleiding gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  lees verder

 • Oekraine Initiatieven Woonzorgnet

  Mooie initiatieven voor Oekraïne bij Woonzorgnet

  We zijn getuige van een verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Wanneer we ons soms machteloos kunnen voelen over een situatie, zien we dat er mooie initiatieven ontstaan om binnen onze mogelijkheden toch te kunnen helpen.

  lees verder

 • Woonzorgnet Infographic 2021 Definitief

  Positief terugkijken op 2021: infographic

  Dit is de derde keer dat we het jaar samenvatten in cijfers, door middel van een infographic. Samen met Hanne Derickx blikken we terug op 2021.

  lees verder