• De Lichtenberg Pand Reeenstraat Silvolde Woonzorgnet Wonion Werk Aan De Winkel LR

  Woonzorgnet en Wonion slaan handen ineen voor beschut wonen in De Lichtenberg Silvolde

  Woonzorgnet en wooncorporatie Wonion hebben op maandag 15 maart 2021 de huurovereenkomst voor locatie De Lichtenberg, aan de Reeënstraat in Silvolde ondertekend. 12 geclusterde appartementen boven Wijkcentrum De Lichtenberg zullen medio 2021 officieel geopend worden als eerste beschut wonen locatie in de gemeente Oude IJsselstreek.

  lees verder

 • Zicht Zorggroep L

  Overname Zorggroep 't Zicht

  Zorggroep ‘t Zicht is sinds medio 2019 in gesprek met Woonzorgnet over het bundelen van krachten. Deze gesprekken hebben geleid tot een overname van Zorggroep ’t Zicht per 15 maart 2021. Daarmee wordt ’t Zicht net als Woonzorgnet onderdeel van Orpea Nederland. Woonzorgnet gaat vanaf heden intensief samenwerken met ’t Zicht.

  lees verder

 • Woonzorgnet Infographic 2020

  Infographic 2020: terugblik op een bijzonder jaar

  De dreiging van en de maatregelen tegen het coronavirus hebben het afgelopen jaar alle facetten van Woonzorgnet geraakt. Tegelijkertijd zien we dat het ons niet alleen heeft beperkt. "We waren vindingrijk genoeg om te ondernemen en te kijken naar wat wél kan: mooie initiatieven én resultaten." Directeur Bas Steenbergen blikt terug op een bijzonder 2020.

  lees verder

 • Ondersteuning Haverweg Rheden

  Woonzorgnet en kwaliteit

  Bij Woonzorgnet is kwaliteit in ondersteuning vanzelfsprekend. Daar mag nooit discussie over zijn. Maar wat betekent kwaliteit precies voor Woonzorgnet? Hoe kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verder verbeteren? Hier willen we meer inzicht in krijgen en gaan komende periode het onderwerp kwaliteit beter in kaart brengen.

  lees verder

 • Paula Tenter En Willie Van Aken Bakken Een Taart Oude Ijsselstreek Vizier Foto Roel Kleinpenning Januari 2021

  Verjaardagstaarten voor Voedselbank in Silvolde

  “Ieder kind verdient een taart op de verjaardag”, zegt Paula Tuenter. De Inloop in wijkcentrum De Lichtenberg in Silvolde bakt regelmatig een verjaardagstaart voor een kind van ouders, die klant zijn bij de Voedselbank in Silvolde.

  lees verder

 • Karin Bloemen 2

  BN'ers steunen Woonzorgnetters met videoboodschap

  Nederland zit voor de 2e keer in lockdown. 18 Bekende Nederlanders stuurden een bericht om alle Woozorgnetters een hart onder de riem te steken. Fenna, Hjalmar en Rijk maakten zelf een compilatie in het Woonzorgnet Journaal.

  lees verder