• Fotobanner Week Tegen Eenzaamheid Woonzorgnet Smal

  Samen sterk tegen eenzaamheid

  Van 30 september t/m 7 oktober 2021 is de Week tegen Eenzaamheid en organiseren de Werk aan de Winkel locaties van Woonzorgnet leuke activiteiten rondom dit thema.

  lees verder

 • Hanne Derickx 5

  Hanne Derickx nieuwe Operationeel Directeur Woonzorgnet

  Per 1 september 2021 vervult Hanne Derickx de functie van Operationeel Directeur bij Woonzorgnet. Bas Steenbergen verzorgde vanaf 2010 met veel passie de directierol en draagt nu het spreekwoordelijke stokje aan hem over.

  lees verder

 • BURGEM 1

  Woonzorgnet en Werk aan de Winkel locatie feestelijk geopend in Silvolde

  Op donderdag 1 juli heeft burgemeester van Gemeente Oude IJsselstreek Otwin van Dijk de nieuwe beschut wonen en Werk aan de Winkel locaties van Woonzorgnet officieel geopend bij de Lichtenberg in Silvolde.

  lees verder

 • De Lichtenberg Pand Reeenstraat Silvolde Woonzorgnet Wonion Werk Aan De Winkel LR

  Woonzorgnet en Wonion slaan handen ineen voor beschut wonen in De Lichtenberg Silvolde

  Woonzorgnet en wooncorporatie Wonion hebben op maandag 15 maart 2021 de huurovereenkomst voor locatie De Lichtenberg, aan de Reeënstraat in Silvolde ondertekend. 12 geclusterde appartementen boven Wijkcentrum De Lichtenberg zullen medio 2021 officieel geopend worden als eerste beschut wonen locatie in de gemeente Oude IJsselstreek.

  lees verder

 • Zicht Zorggroep L

  Overname Zorggroep 't Zicht

  Zorggroep ‘t Zicht is sinds medio 2019 in gesprek met Woonzorgnet over het bundelen van krachten. Deze gesprekken hebben geleid tot een overname van Zorggroep ’t Zicht per 15 maart 2021. Daarmee wordt ’t Zicht net als Woonzorgnet onderdeel van Orpea Nederland. Woonzorgnet gaat vanaf heden intensief samenwerken met ’t Zicht.

  lees verder

 • Woonzorgnet Infographic 2020

  Infographic 2020: terugblik op een bijzonder jaar

  De dreiging van en de maatregelen tegen het coronavirus hebben het afgelopen jaar alle facetten van Woonzorgnet geraakt. Tegelijkertijd zien we dat het ons niet alleen heeft beperkt. "We waren vindingrijk genoeg om te ondernemen en te kijken naar wat wél kan: mooie initiatieven én resultaten." Directeur Bas Steenbergen blikt terug op een bijzonder 2020.

  lees verder