Het Land Van Verlangen Boek Mieni Westerink

Boek Mieni 'Het land van verlangen'

09-06-2022


Op 2 juni was de boekpresentatie van Het land van verlangen, het nieuwe boek van Mieni Westerink. Mieni woont in Nijmegen bij Woonzorgnet. Het is een openhartig en inspirerend verhaal over de ernstige gevolgen van het slikken van het DES-hormoon, psychische problemen en de weg naar herstel. 

‘Acceptatie van en berusting in je levenslot is belangrijk, want bitterheid kan niet leiden tot herstel’ vertelt Mieni. Het wordt al meteen aan het begin van het boek duidelijk dat het niet alleen over DES, maar ook over psychische problemen gaat. ‘Ik hoop dat mensen herkenning en erkenning kunnen vinden in het verhaal, dit kan eenzaamheid verlichten. Dit boek is voor lotgenoten en andere mensen met psychische problemen. Voor mij is het ook een document om dingen niet te vergeten.’ De merel heeft ook een rol in het verhaal. ‘Daarom staat de mooie zwarte vogel met fel oranje snavel op de cover van het boek.’

Wij zijn trots op Mieni!

Het boek krijgt natuurlijk een plek in alle boekenkasten van onze locaties. Je kunt het boek ook kopen bij de bekende boekwinkels voor €21,50. 

ISBN: 978-94-6365-409-8 
Uitgeverij: Elikser

terug naar overzicht