Kelly Sikkema Wiytzu3pxsi Unsplash

Corona maatregelen Woonzorgnet

16-03-2020


In heel Nederland worden extra maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding van de persconferentie van Minister-President Rutte / RIVM op donderdag 12 maart treffen ook wij bij Woonzorgnet aanvullende maatregelen op het landelijke beleid. Dit is in het belang van onze kwetsbare bewoners en onze medewerkers, die alles in het werk stellen om een veilige en prettige leefomgeving te realiseren.


Maatregelen medewerkers en cliënten

Op alle locaties van Woonzorgnet zijn de aanvullende maatregelen getroffen en is de situatie onder controle. We volgen al sinds het begin van de uitbraak de landelijke richtlijnen. Medewerkers zijn geïnstrueerd omtrent hun eigen gezondheid en veilig werken. Voor medewerkers en cliënten gelden specifieke hygiëne maatregelen.

Geen bezoek

Helaas hebben we moeten besluiten om eventueel bezoek van buiten de locaties niet langer toe te laten. Dit doen we om het aantal contactmomenten te beperken en daarmee het risico op besmetting. We kunnen deze maatregel nemen omdat onze bewoners mobiel zijn en zelf naar buiten kunnen én omdat zij in staat zijn met behulp van telefoon en sociale media contacten met hun netwerk te onderhouden. We vragen hiervoor uw begrip. Onze locaties en Centrale dienst zijn telefonisch bereikbaar.

Zorg gegarandeerd

Op dit moment kunnen wij de 24-uurs zorg garanderen en beschikken wij over voldoende bekwaam en toegerust personeel. Daar kunnen de bewoners op de locatie en de cliënten thuis die ambulante begeleiding ontvangen op rekenen. Indien u behoefte heeft aan informatie of u wilt iets overleggen dan kunt u overdag contact opnemen met de betreffende locatie of uw persoonlijke begeleider.

Nieuwe aanmeldingen, contact

Wij zijn bereikbaar voor nieuwe aanmeldingen en inhoudelijk overleg. Ons centrale telefoonnummer is bereikbaar op kantoortijden:
Telefoon: (0317) 398 800
Ook via de mail blijven we bereikbaar: info@woonzorgnet.nl

Op de hoogte blijven

Mogelijk zijn we binnenkort door de ontwikkelingen en zieke medewerkers genoodzaakt om op een andere wijze zorg te verlenen dan u van ons gewend bent. We houden u graag via verschillende kanalen (deze website, sociale media en nieuwsbrieven) op de hoogte van het laatste nieuws. We passen dit bericht aan wanneer dat nodig is.

Heeft u vragen, neem dan contact op met de leidinggevende van de locatie. Voor vragen van algemene aard kunt u het centrale nummer van Woonzorgnet bellen.

terug naar overzicht