Coronavirus 4939290 500Px

Corona update: Centrale Diensten per 15-12-2020 tijdelijk gesloten

14-12-2020


In heel Nederland worden wederom verscherpte maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Rutte op maandag 14 december 2020 treffen ook wij aanvullende maatregelen op basis van het landelijke beleid. Dit is in het belang van de kwetsbare bewoners en cliënten van Woonzorgnet. Onze medewerkers stellen alles in het werk voor een veilige en prettige leefomgeving.

Locatie Centrale Diensten tijdelijk gesloten
Naast de lopende maatregelen die op alle locaties van kracht zijn, zal de locatie Centrale Diensten per 15-12-2020 tijdelijk gesloten zijn. In ieder geval tot en met 19 januari 2021. Achter de schermen lopen alle werkzaamheden door zoals u gewend bent.

Contact & informatie
Heeft u vragen, neem dan contact op met de leidinggevende van de locatie. Kijk voor alle contactgegevens op www.woonzorgnet.nl/contact. Voor algemene vragen kunt u tijdens kantooruren het centrale nummer van Woonzorgnet bellen: (0317) 398 800. Ook via de mail blijven we goed bereikbaar: info@woonzorgnet.nl.

Mochten we genoodzaakt zijn om op een andere wijze zorg te verlenen dan u van ons gewend bent, dan houden we u via onze digitale kanalen op de hoogte van het laatste nieuws. We passen dit bericht aan wanneer dat nodig is.

terug naar overzicht