Werk Aan De Winkel Logo Breed

Coronamaatregelen Werk aan de Winkel

07-10-2020Wij realiseren ons dat juist nu het Corona virus weer oplaait we ons (weer) aan de Corona maatregelen moeten gaan houden. Tegelijkertijd weten we ook dat verschillende mensen juist nu behoefte hebben aan even een praatje, een menselijk contact dat niet loopt via telefoon, WhatsApp of andere digitate middelen. Mede daarvoor hebben we Werk aan de Winkel geopend. We willen dan ook zo veel mogelijk tegemoet komen aan deze behoefte en op doordeweekse dagen zoveel mogelijk geopend blijven. Echter, dat kan alleen als we de maatregelen, samen, nauwgezet naleven!
De huismeester en/of gastheren en vrouwen van Werk aan de Winkel zullen toezien op het aantal personen dat aanwezig is bij Werk aan de Winkel en waar nodig mensen vragen op een ander moment terug to komen.
Zo veel als mogelijk willen we de open koffie blijven handhaven en aanvullend activiteiten blijven aanbieden waarbij iedereen welkom is, met in achtneming van de Coronaregels.
Heeft u tips of ideeen? Laat het ons weten!

Namens de coördinatoren en huismeester van Werk aan de Winkel Rheden,
Lotte de Boer,
Jolanda Frenk,
Thalien Lourens

Om de verspreiding van het Coronavirus op de Werk aan de Winkel locatie zoveel mogelijk te voorkomen vragen wij je om rekening te houden met een aantal maatregelen.

• Ontsmet uw handen met de handalcohol uit de dispenser bij de ingangsdeur van
Werk aan de Winkel.
• Kom niet binnen bij Werk aan de Winkel wanneer u last hebt van
Verkoudheidsklachten, hoesten en/of koorts.
• Neem algemene hygiëne maatregelen in acht en vul dit aan door handen te wassen
bij vertrek vanaf huis naar Werk aan de Winkel en ontsmet uw handen opnieuw bij
aankomst én vertrek van Werk aan de Winkel.
• Tijdens uw aanwezigheid bij Werk aan de Winkel houdt u 1,5 meter afstand ten opzichte van andere aanwezigen als deze niet tot uw huishouden behoren.
• Wij verzoeken u thuis gebruik te maken van het toilet en niet op Werk aan de Winkel.

 

terug naar overzicht