WZW 2017

Deelnemende locaties Week van Zorg en Welzijn

01-02-2017


Onze locaties Van Muijlwijk in Arnhem en De Heuve in Silvolde nodigen u graag uit in de Week van Zorg en Welzijn!

Woonzorgnet locatie Van Muijlwijk 

15 maart 14.00 uur tot 17.00 uur WELKOM! Open huis

Op deze middag nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze locatie. Na een korte inleiding door Teamleider Thijs Waterink, zullen de bewoners het overnemen en u een rondleiding geven. Ook zullen zij een heerlijke High tea voor u klaarmaken. Zo maakt u op een informele manier kennis met onze locatie, ons team en de bewoners en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

We heten u van harte WELKOM!

 

Woonzorgnet locatie De Heuve

14 maart 16.30 uur tot 19.30 uur Samen tafelen

Tijdens een gezellig diner, klaargemaakt door de bewoners van De Heuve, kunt u tegen een kleine eigen bijdrage mee eten! In een informele sfeer maakt u kennis met ons team en bewoners en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

18 maart 13.00 uur tot 16.00 uur Open middag

Op deze middag heten we iedereen van harte welkom! De bewoners geven u een rondleiding door het pand en over ons mooie terrein, we zorgen voor een hapje en een drankje en er zullen enkele workshops worden georganiseerd. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht! Op deze middag kunt u op een informele manier met elkaar in gesprek en kunt u vragen stellen aan zowel bewoners als medewerkers van Woonzorgnet. Graag tot dan!

terug naar overzicht