Medewerkers

Didi; 1e Potential van Woonzorgnet!

06-05-2014


Didi; 1e Potential van Woonzorgnet!

Een potential is iemand die binnen Woonzorgnet wordt herkend en erkend als iemand met talent. Hij/zij is gedreven, vaardig, actief, heeft een goed netwerk, wordt door collega’s aanbevolen, heeft passie en is betrokken op de organisatie. Hij/zij heeft potentie en is in staat om zich binnen korte termijn waar te maken in een andere functie of in zijn ambitie. Woonzorgnet heeft hoge verwachtingen van de potential en spreekt deze verwachtingen ook uit.

Woonzorgnet maakt onderscheid in 2 soorten Potentials:

1. Potentials met een professionele ambitie: hij/zij wil zich in het huidige beroep verder ontwikkelen dan wel specialiseren (horizontale ontwikkeling).

2. Potentials die leidinggevende ambities hebben (verticale ontwikkeling).

Didi is een ‘horizontale potential’ en zal zich bezig houden met het thema ‘Gezonde leefstijl’. Didi is daar al langere tijd mee bezig en weet zowel bewoners als collega’s hiervoor te enthousiasmeren. Eerder heeft ze in de Welkom van 2012 (voorjaar) verslag gedaan over haar afstudeeropdracht met betrekking tot dit thema. Heel recent is haar succesvolle “Smoothie” project op de locatie. Als potential zal zij het voortouw nemen om een gezonde leefstijl een prominente plek te geven in de begeleiding van bewoners. In overleg met de teamleider en directie zijn afspraken gemaakt over het plan van aanpak, de planning en de tijdsinvestering.

Wij wensen Didi veel succes en hopen nog veel van haar te horen, o.a. met mooie resultaten.

Didi: “Bewustwording. Dit is een kernwoord waar ik eigenlijk al sinds 2012 mee bezig ben op locatie Redichem. En dan heb ik het over bewustwording gekoppeld aan een gezonde leefstijl. Hoe zorg je voor bewustwording? Hoe laat je men ervaren dat gezonder leven veel voordelen kan opleveren, op verschillende gebieden. Dat dit nu een potential plan is geworden, vind ik een hele eer. Ook dat ik de eerste ‘’potential’’ ben binnen de organisatie. Ik heb met mijn plan nog wel wat werk te verzetten, dit is nog maar het begin. Ik heb er zin in, en ik hoop dat ik zo veel mogelijk mensen kan prikkelen en ik hoop dat men net zo enthousiast wordt als ik. Zowel de bewoners als de medewerkers”.

Didi Compeer - Peeters Persoonlijk begeleider

Bas Steenbergen Directeur

terug naar overzicht