Felicitaties door Wethouder Zorg

Sporters ontvangen felicitaties van Wethouder Zorg, Hermine van den Berg - van Zijl

21-06-2017


Oorkonde uitreiking

Een wereldrecord!

Op 9 juni j.l hebben de sporters van Project Unleash V2 een nieuw wereldrecord gevestigd! Zij hebben binnen 24 uur, in 4 verschillende landen, 1 uur getraind op topniveau. Onder veel belangstelling van familie, medebewoners en medewerkers hebben zij het laatste zware uur volbracht in de sportzaal van Locatie De Keijenberg. Het record is officieel vastgelegd en zal worden aangeboden aan het Guinness book of records.

Deelnemer Rob zegt stralend: "Dat ik op mijn leeftijd ( 77 jaar) nog zo’n prestatie kan neerzetten, heeft echt te maken met gezonde leefstijl. Gezond eten en veel bewegen. Samen met trainer Robbert-Jan en het team hebben we  dit goed bijgehouden, veel getraind  en hebben we een nieuw record neergezet"!

Trainer Robbert-Jan: "Het was een groot avontuur; zwaar maar met een topprestatie als resultaat! Door de sfeer in team en het doorzettingsvermogen hebben we een extra stap kunnen zetten en het record weten te behalen! Bijzonder voor mensen die voorheen over het algemeen weinig sporten".

Felicitaties

Op 21 juni j.l werden de sporters verwacht op het Gemeentehuis in Oosterbeek om een oorkonde en de felicitaties van Wethouder Zorg, Hermine van den Berg-Van Zijl, in ontvangst te nemen.

Wethouder Hermine van den Berg-van Zijl: "Met elkaar hebben jullie de basis gelegd voor dit unieke record. Jullie hebben letterlijk en figuurlijk grenzen verlegd. Ik wil jullie een enorm compliment geven dat jullie dit als groep hebben gedaan."

Het was voor velen een unieke ervaring om nooit te vergeten.

Woonzorgnet feliciteert de sporters met hun recordtitel, een overwinning en een geweldige prestatie!

 

 

 

terug naar overzicht