Pand Haverweg

Nieuwe locatie Woonzorgnet in Rheden!

29-10-2013


Per 1 november heeft Woonzorgnet een nieuwe locatie in Rheden geopend. Het oude pand in De Steeg voldeed niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd. Daarom is de keus gemaakt over  te gaan naar een nieuw pand.

Woonomstandigheden spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van leven van onze cliënten, in het Jezelf kunnen zijn. Woonzorgnet geeft in haar beleid hier invulling aan door expliciet te kiezen  voor studio’s waarin cliënten een eigen woonplek met voldoende privacy hebben en niet per definitie overgeleverd zijn aan het wonen in (grote) groepen.  De locatie in De Steeg paste niet meer in dit beleid en is daarom afgestoten.

In samenwerking met woningcorporatie Vivare in Velp hebben we in Rheden een bestaand wooncomplex zodanig omgevormd dat dit precies pas binnen ons beleid en onze cliënten een nieuw thuis kan bieden. Wij zijn er van overtuigd dat het veel cliënten op de nieuwe locatie aan de Haverweg in Rheden zal gaan lukken om meer zichzelf te zijn en een plekje te creëren waar zij zich thuis kunnen gaan voelen.

terug naar overzicht