Zicht Zorggroep L

Overname Zorggroep 't Zicht

22-03-2021


Zorggroep ‘t Zicht is sinds medio 2019 in gesprek met Woonzorgnet over het bundelen van krachten. Deze gesprekken hebben geleid tot een overname van Zorggroep ’t Zicht per 15 maart 2021. Daarmee wordt ’t Zicht net als Woonzorgnet onderdeel van Orpea Nederland. Woonzorgnet gaat vanaf heden intensief samenwerken met ’t Zicht.

Zorggroep ’t Zicht biedt een plek voor mensen met autisme, een psychiatrische aandoening of verstandelijke of andere beperking. Een team van deskundigen biedt zorg, wonen en dagactiviteiten aan ruim 100 cliënten op verschillende locaties in Noordoost-Brabant.  

Hoe ziet de overname eruit? 

Zorggroep ‘t Zicht blijft in zijn geheel intact, medewerkers blijven in dienst en ook de afspraken tussen cliënten en Zorggroep ’t Zicht blijven onverminderd van kracht. De overname zal dus geen invloed hebben op de zorg of begeleiding aan de cliënten van ’t Zicht. Het zorg-, woon-, leer- en werkaanbod blijft gelijk en de huidige medewerkers blijven behouden. Hiermee wordt de continuïteit van Zorggroep ’t Zicht gewaarborgd. 

Orpea Nederland 

Orpea is een Franse zorgorganisatie en aan het uitbreiden in Nederland en actief op het gebied van woonzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Met labels als Allerzorg, Bloemendael, Compartijn, Dagelijks Leven, Van Hollant, Wonen bij September en Woonzorgnet heeft Orpea een uitstekende kennis van de Nederlandse markt en goede relaties met de verschillende stakeholders in het Nederlandse speelveld. 

Closure Tekenmoment Bas Met Eigenaren 15 03 2021 CropWe zijn trots op deze mooie stap en kijken uit naar een mooie toekomst samen met Zorggroep ‘t Zicht. Wij heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.  

 

terug naar overzicht