recordtitel behaald!

Project Unleash: Recordtitel behaald!

03-11-2014


Project Unleash; Recordtitel  behaald!

Binnen 24 uur, in 3 verschillende landen in Europa, 1 uur trainen op topniveau. Initiatiefnemer en bedenker van dit bijzonder uitdagende project is Robbert-Jan van Heeckeren. Als oud-topsporter en recordhouder in de bodybuilding zijn termen als “sport en uitdaging” hem op het lijf geschreven. Als Woonbegeleider bij Woonzorgnet wilde hij zijn ervaring, gedrevenheid en kennis  inzetten om zo een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van bewoners.

Op 31 oktober  j.l.  ging team Unleash de uitdaging aan. En met succes! Zij sleepten de recordtitel binnen; binnen 24 uur, in 3 verschillende landen , 1 uur Fitness trainen op topniveau!!!

Al vroeg begonnen de sporters met een sportontbijt, waarna om 9.00 uur de eerste work-out in Renkum werd geopend door Wethouder Hermine Van den Berg – van Zijl, Gezondheidszorg/Wmo. Na het interview met Omroep Gelderland vertrok de sportploeg richting Düsseldorf waar de 2e zware training werd afgerond in sportpark Olymp Fitness Center. Tussentijds werd het magnesiumgehalte van de sporters goed op peil gehouden zodat verkramping niet zou optreden. Daarna door naar sportschool Eurogym in Genk waar de 3e training op de planning stond, de laatste zware loodjes.

Robbert-Jan: Bijzonder aan deze challenge is dat mensen die voorheen weinig sportten, naar dit niveau zijn toegegroeid. De mensen hebben door de pijntjes heen getraind. Alleen dan kom je op een hoger niveau. Verder zijn ze erg gegroeid in kracht, conditie, uithoudings- en incasseringsvermogen. Ook mentaal zijn de sporters een stuk sterker geworden.

Eenmaal terug in Renkum werden de sporters ontvangen als echte sporthelden. Bloemen en medailles werden uitgereikt. Op 26 november worden de sporters verwacht op het Gemeentehuis in Renkum om de felicitaties van Wethouder Hermine van den Berg- Van Zijl in ontvangst te nemen.

Woonzorgnet feliciteert de sporters van Project Unleash met hun recordtitel, een uitstekende prestatie!

Project Unleash; voor velen  een ervaring om nooit te vergeten!

terug naar overzicht