logo howie the harp

Samenwerking Woonzorgnet en Howie the Harp

30-11-2017


Om ervaringsdeskundigheid nog verder te integreren binnen onze dienstverlening, zijn wij sinds vorig jaar de samenwerking aangegaan met Howie the Harp. Howie the Harp is een organisatie die mensen opleidt tot ervaringsdeskundigen.
 
Sacha van Geel, Coördinator Ervaringsdeskundigheid Woonzorgnet: 
 
"Dit jaar biedt Woonzorgnet twee stageplaatsen aan studenten van Howie the Harp Arnhem. Leuk om te doen en voor de teams waar de stagiaires aan de slag zijn gegaan een mooie gelegenheid om te ontdekken wat een ervaringsdeskundige meebrengt. Om twee stageplaatsen beschikbaar te stellen voor studenten van Howie the Harp is een bewuste keuze. Vorig jaar is een eerste ervaring opgedaan met een student van Howie, dat heeft veel opgeleverd. Eén van de resultaten daarvan is dat er op dit moment twee Howie's bij ons in dienst zijn.
 
Wij zijn dus erg blij met de mogelijkheid om op deze manier ervaringsdeskundigheid in onze organisatie verder te integreren.  Doelstelling van Woonzorgnet is dat ervaringsdeskundigen op alle locaties onderdeel worden van het team. Om dat te bereiken geloven wij heel erg in dat goede ervaringen met stagiaires bijdraagt aan het ruimte maken voor ervaringsdeskundigen in de teams. Als coördinator Ervaringsdeskundigheid, begeleid ik dat proces zodat zowel de studenten als de teams een optimale leerervaring hebben met positieve resultaten".
 
Kijk hier voor meer informatie over Ervaringsdeskundigheid binnen Woonzorgnet. 
terug naar overzicht