Beste Werkgever Logo

Woonzorgnet viert feest!

10-10-2016


Woonzorgnet heeft reden voor een feestje en dat willen we graag met u delen! We zijn de 11e Beste Werkgever van Nederland in 2016 geworden!

 

De Beste Werkgevers scoren op essentiële onderdelen structureel beter dan andere organisaties. Op basis van de mening van hun medewerkers scoren zij hoog op organisatietrots, achter de doelstellingen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren, ontvangen van waardering, organisatietevredenheid en tevredenheid over de werkzaamheden. Binnen deze succesvolle organisaties scoren medewerkers aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid.

 

Wederom zijn wij, met inzet van ons top team, in de top 15 gekomen van de Beste Werkgevers in de categorie non-profit <1000 medewerkers! Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers die ondanks de onzekere tijd in onze branche, de afgelopen jaren de schouders eronder hebben gezet.

 

In 2013 waren wij ook genomineerd en behaalden wij de 12e plaats. Nu drie jaar later hebben we ons vorig resultaat weten te overtreffen met de 11e plaats. Een prachtig resultaat van hard en oprecht werken door iedereen binnen Woonzorgnet!  

 

Veel vertrouwen hebben wij in de positieve ontwikkeling die onze onderneming maakt om te groeien van een goede naar excellente zorgaanbieder.

 

Voor meer informatie: www.beste-werkgevers.nl

 

 

terug naar overzicht