Kiepen van Beels

Uitnodiging 23 juni De Kiepen van Beels

09-09-2027


Wij nodigen u van harte uit voor een presentatie over de activiteiten die het Platform Maatschappelijke Activering; ‘De Kiepen van Beels’ aanbiedt als dagbesteding en activerend werk.

 

Wanneer: Vrijdagmiddag 23 juni 2017

Hoe laat  : 13.00 uur tot 16.00 uur

Waar       : Op het terrein van ‘De Kiepen van Beels’

                   Nieuwe  Keijenbergseweg 171 te Renkum.

 

Het platform maatschappelijke activering ‘De Kiepen van Beels’ maakt onderdeel uit van Woonzorgnet op het landgoed ‘De Keijenberg’, middenin een bosrijke omgeving van het Renkums Beekdal met haar heuvels en dalen en rijke flora en fauna. Op het park van ‘De Kiepen van Beels’ staan fruitbomen en bessenstruiken, bloemen in een pluktuin, een grote moestuin met verhoogde tuinbakken en een dierenweide waar de geiten rustig grazen en de zwijntjes in de modder luieren. Wandelaars en fietsers genieten hier van de stilte met een kopje koffie of thee bij ons ‘Rustpunt’.

DE KIEPEN VAN BEELS

De locatie is de ideale plek om op een inspirerende, gezonde en veilige manier te werken aan herstel en participatie: een tuin die op meerdere vlakken het welzijn bevordert. Het is een plek waar je jouw sterke kanten naar boven haalt, energie in kwijt kunt maar ook energie uit haalt. Waar ook ontmoeting met anderen plaats vindt binnen een beschermde, vertrouwde omgeving.

HET AANBOD

‘De Kiepen van Beels’ richt zich op iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij biedt verschillende activiteiten op basis van de participatieladder, trede 1 t/m 4. De dienstverlening is gericht op het zo goed mogelijk inrichten van de huidige trede met zicht op de volgende.

Groenvoorziening: Onder begeleiding van de hovenier onderhoud van het landgoed; tuinieren in de moestuin en het kweken en vermeerderen van tuinplanten. We bieden zowel zware als lichte tuinwerkzaamheden.

Dierverzorging: Voederen; weide onderhoud; gezondheid monitoren; contact met de veearts.

Overige: kortdurende activiteiten zoals hout zagen en kloven; bouwactiviteiten; etc.

Creatieve activiteiten: in een buurthuis in het dorp of op locatie de Keijenberg.

Sport activiteiten: sport & spel in het dorp en begeleide fitness in de fitnessruimte van locatie De Keijenberg.

Vanuit diverse kramen presenteren de deelnemers en medewerkers u met plezier bovengenoemde activiteiten. Tevens bieden wij netwerkpartners de ruimte om hun product te laten zien en is er de gelegenheid om groenten, tuinplanten en cadeau artikelen te kopen. Daarbij vult Marianne Veltman dit evenement aan met haar mooie muziek.

MEER INFORMATIE:

Roby Laarakker, Coördinator

T: 06 57 19 71 92

E: dekiepenvanbeels@woonzorgnet.nl

Bezoekadres: Nieuwe Keijenbergseweg 171, 6871 VS, Renkum.

terug naar overzicht