koken keijenberg

Lekker koken voor bewoners en team De Keijenberg!

09-10-2017


Lekker koken voor bewoners en team De Keijenberg!

Zondag 8 oktober werden bewoners en teamleden van locatie De Keijenberg verrast door fam. Van Elden uit Renkum. Zij kookten een heerlijke maaltijd voor de bewoners en het team van De Keijenberg.

Dochter Mirthe van Elden is werkzaam als Woonbegeleider bij Woonzorgnet en zo kwam de familie in contact met locatie De Keijenberg in Renkum.

Gezonde leefstijl is een belangrijke pijler binnen de dienstverlening van Woonzorgnet. Daaronder valt ook gezonde voeding. Vader Van Elden houdt ontzettend van koken en zo ontstond het idee om eens per kwartaal een heerlijke en gezonde maaltijd te bereiden voor de mensen van De Keijenberg, en zo samen een gezellige avond te hebben.

Vader en moeder bedenken een thema en bereiden de gerechten, dochter Mirthe doet de boodschappen en schoonzus Esther sluit de avond af met een heerlijk toetje.

Zo’n 15 tot 20 personen eten mee van deze heerlijke gerechten die variëren van bijv. Koreaans, Surinaams of Italiaans.

Familie Van Elden:

“Voor haar studie was Mirthe op zoek naar (kleine) projecten welke zij met de bewoners zou kunnen gaan doen. Al brainstormend kwam het koken ter sprake.

Voor 20 mensen koken is zeker voor ons ook een uitdaging, maar het uitgangspunt is eenvoudig; “wij vinden koken leuk en de bewoners (zo is inmiddels ruim gebleken) houden van eten.

We hebben eigenlijk geen idee of het uiteindelijk een project van Mirthe is geworden......Wel die van ons............. We genieten er iedere keer nog van!!!!

We willen de familie Van Elden bedanken voor dit prachtige initiatief. Een mooi voorbeeld van hoe je samen de verbinding kan zoeken!

terug naar overzicht