Beste werkgever 3 sterren logo

Beste Werkgever 3 sterren!

11-07-2017


Woonzorgnet verdient Beste Werkgevers keurmerk met 3 sterren!

In juni 2017 heeft Woonzorgnet een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. De scan is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Voor de scan zijn 117 medewerkers uitgenodigd. 95 Medewerkers hebben hun mening gegeven en het werkgeverschap van Woonzorgnet beoordeeld. Dit is een respons van maar liefst 81%. De benchmark GGZ laat hier een respons percentage van 65 % zien.

De Beste Werkgeversscore van Woonzorgnet komt uit op 7,96. Het gemiddelde van de branche GGZ is 6,73. Bij de vorige meting in april 2016 behaalde Woonzorgnet een score van 7,60.

Op basis van de Beste Werkgevers Score is Woonzorgnet een 3 sterren werkgever. Met 3 sterren scoort Woonzorgnet zeer ver boven het gemiddelde van de branche GGZ.

We zijn erg trots dat we als Woonzorgnet het keurmerk Beste Werkgever met 3 sterren mogen voeren. Een prachtig resultaat behaald door hard en oprecht werken door onze bevlogen en betrokken medewerkers!

 

 

terug naar overzicht