Autisme-spectrum stoornis

Woonzorgnet is er voor mensen met een autisme-spectrum stoornis

  1. Home
  2. Voor wie
  3. Autisme spectrum stoornis

Jezelf zijn met een autisme-spectrum stoornis

Zoek jij regelmaat, structuur en voorspelbaarheid? Wij helpen mensen met een vorm van autisme om stappen te zetten op het gebied van wonen, werken en vrijetijdsbesteding.


 

Wij bieden de mogelijkheid voor beschermd wonen of ambulante ondersteuning wanneer je merkt dat het je niet alleen lukt.

Je kunt op verschillende manieren in contact met Woonzorgnet komen, bijvoorbeeld:

  • Je bent in behandeling geweest en nu op zoek naar een passende vervolgplek.
  • Samen met je behandelaar ben je tot de conclusie gekomen dat je een steuntje in de rug of extra begeleiding nodig hebt. 

Ons team is opgeleid en getraind om je goed te begeleiden wanneer je een vorm van autisme hebt. We werken ook samen met gespecialiseerde centra voor autisme.

'Bescherming en veiligheid toen ik dat het hardst nodig had'

Mensenwerk is maatwerk 

Het is belangrijk dat wij je de beste begeleiding kunnen bieden. We gunnen iedereen een plek om in een veilige omgeving te kunnen werken aan herstel. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we in uitblinken en welke ondersteuning we beter aan andere zorgprofessionals kunnen overlaten. Per persoon kijken we daarom zorgvuldig naar de zorgvraag. Het kan voorkomen dat we moeten besluiten dat Woonzorgnet niet de plek voor jou is. We kijken dan met je mee waar je wel terecht kunt.

Woonzorgnet regio’s