Klik hier om naar onze vacatures te gaan.

 

 Woonzorgnet 2e beste werkgever binnen de branche GGZ!

Woonzorgnet verdient Beste Werkgevers keurmerk met 3 sterren!

In juni 2017 heeft Woonzorgnet een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. Voor de scan zijn 117 medewerkers uitgenodigd. 95 medewerkers hebben hun mening gegeven en het werkgeverschap van Woonzorgnet beoordeeld. Dit is een response van maar liefst 81%. De benchmark GGZ laat hier een respons percentage van 65 % zien.

De Beste Werkgeversscore van Woonzorgnet komt uit op 7,96. Het gemiddelde van de branche GGZ is 6,73. Bij de vorige meting in april 2016 behaalde Woonzorgnet een score van 7,60. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Op basis van de Beste Werkgevers Score is Woonzorgnet een 3 sterren werkgever. Met 3 sterren scoort Woonzorgnet zeer ver boven het gemiddelde van de branche GGZ. 

Een dynamische werkomgeving

Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming die in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ indicatie begeleidt en ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle daginvulling. Een hele mond vol, en dat is het ook. Want werken bij Woonzorgnet betekent samenwerken met mensen, en voor mensen, in een dynamische omgeving. Om dit te kunnen realiseren, werken wij met gekwalificeerde en goed gemotiveerde medewerkers. De belangrijkste basiscompetenties die we aan onze medewerkers stellen zijn: respect, samen, ondernemend en pragmatisch.

Persoonlijke groei

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers het optimale uit hun functioneren kunnen halen en zij zich voor 100% in hun element voelen, bieden wij hen een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Naast diverse organisatie brede opleidingen zoals medicatie, BHV, reanimatie en mentale- en fysieke weerbaarheid, biedt Woonzorgnet haar medewerkers de mogelijkheid om zich ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan.

Kortom, kies je voor Woonzorgnet, dan ben je je hele loopbaan verzekerd van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en kun je het maximale uit jezelf halen.

Solliciteer!

Zoals je op onze website kunt lezen, gaat Woonzorgnet uit van het positieve in de mens. Als begeleider werk je vanuit een hoopvolle bejegening naar onze bewoners.

Zijn de termen herstel & empowerment voor jou meer dan alleen mooie termen en juist een vanzelfsprekendheid in de door jouw geleverde dienstverlening? Solliciteer dan op één van de openstaande functies en kom werken bij Woonzorgnet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Centrale Diensten, telefoon: (0317) 398 800.