Klik hier om naar onze vacatures te gaan.


Vrijwilliger worden? 
Klik dan hier voor meer informatie! 

Wcwp 2020 Nl

Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: woonzorgnet scoort 7,8

In oktober 2020 heeft Effectory opnieuw de medewerkerstevredenheid onderzocht. Thema's zoals bevlogenheid, betrokkenheid, werkgeversschap en efficiëntie kwamen hierbij aan bod. Met een response van 71% ontvangt Woonzorgnet een overall score van een 7,8 van haar medewerkers. Een half punt hoger dan 2019 en zelfs 0,7 punt boven de benchmark van de GGZ-sector. Dankzij dit mooie cijfer ontving Woonzorgnet wederom het Beste Werkgevers Keurmerk 'World class Workplace'. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Een dynamische werkomgeving

Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming die mensen met een GGZ indicatie in een ambulante setting en in kleinschalige woonvoorzieningen begeleidt en ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle daginvulling. Een hele mond vol, en dat is het ook. Want werken bij Woonzorgnet betekent samenwerken met mensen, en voor mensen, in een dynamische omgeving. Om dit te kunnen realiseren, werken wij met gekwalificeerde en goed gemotiveerde medewerkers. De belangrijkste basiscompetenties die we aan onze medewerkers stellen zijn: respect, samen, ondernemend en pragmatisch.

Persoonlijke groei

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers het optimale uit hun functioneren kunnen halen en zij zich voor 100% in hun element voelen, bieden wij hen een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Naast diverse organisatie brede opleidingen zoals medicatie, BHV, reanimatie en mentale- en fysieke weerbaarheid, biedt Woonzorgnet haar medewerkers de mogelijkheid om zich ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan.

Kortom, kies je voor Woonzorgnet, dan ben je je hele loopbaan verzekerd van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en kun je het maximale uit jezelf halen.

Solliciteer!

Zoals je op onze website kunt lezen, gaat Woonzorgnet uit van het positieve in de mens. Als begeleider werk je vanuit een hoopvolle bejegening naar onze bewoners en ambulante cliënten.

Zijn de termen herstel & empowerment voor jou meer dan alleen mooie termen en juist een vanzelfsprekendheid in de door jouw geleverde dienstverlening? Solliciteer dan op één van de openstaande functies en kom werken bij Woonzorgnet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Centrale Diensten, telefoon: (0317) 398 800.

 

  • Vrijwilligers
    Als vrijwilliger bij Woonzorgnet beteken je veel voor onze cliënten. Met jouw waardevolle bijdrage breng je cliënten een stap dichter in de maatschappij en vergroot je hun wereld.
    lees verder