Bewoonster Fran en haar ervaring met Goodhabitz

"De cursussen die worden geboden zijn heel gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk voor mij. Zo kun je psychologische cursussen volgen, maar ook bijvoorbeeld Excel, Word, Mindfullness, enz. Ik vind het leuk om kennis te maken met nieuwe dingen en het is fijn dat ik dat via Woonzorgnet kan doen. Ook de module Communicatie is voor mij heel belangrijk; Hoe kan ik een boodschap zo vriendelijke mogelijk overbrengen naar anderen? Ik denk dat best meer bewoners daar baat bij kunnen hebben.

Wat ik vooral fijn vind is de toon waarop de cursussen geschreven zijn. Ik ervaar echt dat het voor iedereen beschikbaar is en niet speciaal zorggerelateerd. Het klinkt positief en de vraagstelling is erg prettig.

Wat ook fijn is, is dat ik het in mijn eigen tijd kan doen, wanneer ik dat wil. Mijn energie niveau is niet alle dagen hetzelfde, maar met Goodhabitz is dat geen probleem, ik kies zelf mijn momenten. Ook kan ik het afstemmen op mijn eigen behoefte. Niet alles zorggerelateerd, maar ik kan ook praktische kennis opdoen zoals Excel.

Ik gebruik alle onderdelen van Goodhabitz; de verschillende manieren waarop ze lesstof aanbieden vind ik erg prettig; De filmpjes, teksten en de opdrachten. Zo kom ik erachter; "oh, werkt dat zo!".

Goodhabitz is interessant voor iedereen die iets wil leren. Al is het maar dat je erachter komt dat je meer kan dan dat je had verwacht. Na Excel wil ik Mindfullness gaan doen. Er is altijd iets om te leren en te onderzoeken!”