Reek

Locatie Reek

Beschermd wonen en ambulante ondersteuning in regio Oss

  • 12 grote kamers
  • Kleinschalig
  • Midden in het dorp
  • Voormalige St. Jozefhuis
  • Volop ruimte in en rondom het huis

Locatie Reek

Midden in het dorp Reek, gemeente Maashorst is een deel van het voormalige St. Josefhuis ingericht voor 10-13 (jonge) mensen. 

Beschermd wonen voor jongvolwassenen

In Reek woon je beschermd in een kleine groep. Samen met de andere bewoners leef je in een duidelijke dagstructuur, inclusief dagactiviteiten, school of werk. Ben je graag op jezelf, dan kan dat goed. Het huis in Reek biedt volop ruimte. Ook buiten, in de tuin is er plaats genoeg.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces. Een team van deskundige begeleiders is 24-7 paraat om met jou te werken aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Omgeving Reek

Het centrum van Grave is een kwartiertje fietsen. In het dorp zijn de winkels en sportclubs op loopafstand. 

Ambulante ondersteuning in omgeving Oss

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Oss bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeente. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Danny of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Voor wie

Deze locatie biedt ruimte aan jongvolwassenen (18-23 jaar) die niet bij hun ouders kunnen wonen, maar die ook (nog) niet toe zijn aan wonen in een grotere leefgemeenschap of zelfstandig wonen. De locatie is geschikt voor jonge mensen met een autismestoornis, psychische en psychiatrische hulpvragen en/of andere ontwikkelingsvragen bij de groei naar zelfstandigheid. 

Danny
Danny Wijnen
Teamleider
Bel 06-43460570
of mail Danny
Locatie Reek
Heijtmorgen 5 ,
5375 AL Reek

Direct naar