Geffen

Locatie Geffen

Beschermd wonen en ambulante ondersteuning in de regio Oss

  • 12 ruime slaapkamers
  • 2 grote leefkeukens
  • Ruime huiskamer
  • Recreatieruimte
  • Scholen Oss makkelijk bereikbaar

Kleine woonlocatie midden in Geffen

In Geffen, vlakbij Oss, staat een fraaie langgevelboerderij midden in het dorp. De boerderij is verbouwd tot Beschermd wonen locatie. De begeleiders en de andere bewoners zijn heel nabij. Samen leef je in het ritme van een gewone familie. Je groeit op in rust en veiligheid. Zo bereid je je voor op een volgende stap naar zelfstandigheid. 

Beschermd wonen voor jongeren

We willen een warm thuis bieden voor 12 jongeren en jongvolwassenen die baat hebben bij een woongemeenschap die leeft volgens het ritme van een gezin. Hier bieden we rust, regelmaat en ruimte. Iedereen heeft zijn eigen ruime slaapkamer. Beneden zijn twee grote leefkeukens en een ruime huiskamer. In een recreatieruimte kan getafeltennist, gedart of gesjoeld worden.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces. Een team van deskundige begeleiders is 24-7 paraat om met jou te werken aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Omgeving Geffen

Het centrum van Oss is een kwartiertje fietsen. In het dorp zijn de winkels en sportclubs op loopafstand. Er worden regelmatig dorpsactiviteiten georganiseerd.

Ambulante ondersteuning in omgeving Oss

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Oss bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeente. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Danny of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Voor wie

Deze locatie biedt ruimte aan jongeren (12-18 jaar) die niet bij hun ouders kunnen wonen, maar die ook (nog) niet toe zijn aan zelfstandig wonen. De locatie is heel geschikt voor jonge mensen met een autismestoornis, psychische en psychiatrische hulpvragen en/of andere ontwikkelingsvragen bij de groei naar zelfstandigheid.

Danny
Danny Wijnen
Teamleider
Bel 06-43460570
of mail Danny
Locatie Geffen
Kloosterstraat 36,
​​​​​​​5386 AT Geffen

Direct naar