Silvolde - De Heuve

Locatie de Heuve in Silvolde

Beschermd wonen in het buitengebied van Silvolde

 1. Home
 2. Aanbod
 3. Regio's en locaties
 4. Silvolde - De Heuve
 • 18 woonstudio's (20m² - 30m²)
 • TV- en internetaansluiting
 • Landelijke omgeving
 • Buitendieren
 • Moestuin
 • Kikkervijver
 • Boomgaard
 • Houtwerkplaats

Beschermde woonboerderij in Silvolde

Locatie de Heuve is een woonboerderij 

Beschermd wonen

De Heuve ligt op een mooi stuk land in een groene omgeving. Doordat de ligging van deze locatie landelijk is, kun je hier echt tot rust komen en heerst er een gemoedelijke sfeer. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een grote eetkeuken. Douches en toiletten zijn voor gezamenlijk gebruik. De locatie heeft enkele bijgebouwen en tini-houses.

Daarnaast beschikt locatie De Heuve over een aantal satellietwoningen. Satellietwoningen zijn zelfstandige woonruimtes gehuurd van de woningbouwvereniging die op max. 10 min van de locatie liggen. Mensen kunnen hier als tussenstap het wonen in een meer zelfstandige situatie oefenen.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces.

Omgeving Silvolde

De Heuve ligt landelijk in de achterhoek. Aangrenzend aan Silvolde ligt het dorp Terborg, met de fiets in 10 min. te bereiken. Hier zijn tal van winkels, een bibliotheek, een zwembad en andere sportverenigingen te vinden. Een ander naast gelegen dorp, Ulft, ook in 10 min. te bereiken, beschikt over een Cultureel Centrum. Voor wie lekker uit wil waaien in het bos is hier ook voldoende gelegenheid toe. Een busverbinding in het dorp is op loop/fietsafstand te bereiken. Vanuit hier is er de mogelijkheid de bus pakken, bijvoorbeeld richting Doetinchem.

Ambulante ondersteuning in de achterhoek

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Achterhoek bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeente. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Kim of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. Je kunt bijvoorbeeld deenemen aan de kookgroep, waarbij we bewust stilstaan bij het maken van gezonde maaltijdkeuzes. In de directe omgeving is er volop gelegenheid om te sporten; in de sportschool of in het nabijgelegen zwembad .

Voor wie? 

De Heuve is een fijne locatie voor mensen met een (Ernstige) Psychiatrische Aandoening. Met name voor mensen met een blijvend verhoogde kwetsbaarheid voor psychische ontregeling en/of beperkingen op het gebied van wonen, werken en vrijetijdsbesteding.

Kim
Kim Bosch
Teamleider
Bel 0315 34 27 65
of mail Kim
De Heuve
met dagbesteding
Bievinkstraat 1,
7064 EA Silvolde
Werk aan de Winkel Silvolde

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel 

Werk aan de Winkel Silvolde