BN’ers steunen Woonzorgnetters met videoboodschap

Bekende Nederlanders sturen videoboodschap

Het is bijzonder dat er zoveel BN'ers hebben megewerkt' - Fenne

  1. Home
  2. Actueel
  3. BN'ers steunen Woonzorgnetters met videoboodschap

BN’ers steunen Woonzorgnetters met videoboodschap

Tijdens de eerste corona-lockdown in maart 2020 ontstond de behoefte om alle ‘Woonzorgnetters’ een hart onder de riem te steken. Het Woonzorgnet Journaal werd een feit. Diverse leuke uitzendingen met het belangrijkste nieuws rondom corona, leuke filmpjes en muziek volgden.
 

Fenne, Hjalmar en Rijk zijn de initiatiefnemers van het journaal. Zij vroegen verschillende bekende Nederlanders of zij de bewoners van Woonzorgnet een hart onder de riem wilden steken. Niemand had verwacht dat er uiteindelijk 18 hartverwarmende filmpjes toegestuurd werden. Het werd een vast item in de uitzendingen. Ter afsluiting van dit bijzondere jaar maakte het Woonzorgnet Journaal-team deze compilatie uitzending.

Woonbegeleider Fenne legt uit hoe deze video tot stand is gekomen: “Nu Nederland voor de 2e keer in lockdown zit, hebben we een compilatie gemaakt van alle inzendingen. Op deze manier willen we met alle lieve berichten iedereen nog een keer een hart onder de riem steken. Wij vinden het heel bijzonder dat er zoveel BN'ers hebben meegewerkt.”

Het woonzorgnet Journaal is een interne nieuwsuitzending voor en door bewoners en medewerkers van Woonzorgnet. In verband met de privacy van cliënten worden de uitzendingen alleen intern gedeeld en bekeken.

Bedankt Jan Jaap van der Wal, Alain Clark, Henny Huisman, Judeska (Jandino Asporaat), Dolf Jansen, Joke Bruijs, Irene Moors, Anky van Grunsven, Chris Zegers, Hans Kazàn, Ron Boszhard, Ben Cramer, Berget Lewis, Jochem van Gelder, Karin Bloemen, André van Duijn imitator (Bart Juwelt), Wieteke van Dort en Davina Michelle!

Ook interessant

‘Ervaren helpers’, een nieuw boek van Mieni Westerink
21.06

‘Ervaren helpers’, een nieuw boek van Mieni Westerink

NieuwsOp 19 juni werd het derde boek 'Ervaren helpers' van Mieni Westerink in Nijmegen gepresenteerd.  

Technische oplevering nieuwe locatie in Mill
10.06

Technische oplevering nieuwe locatie in Mill

NieuwsDe ontwikkelingen zijn in volle gang voor een nieuwe locatie in Mill. De nieuwbouw, aan de Houtwolstraat, vordert gestaag. Op 6 juni 2024 vond de technische oplevering plaats. Thuismakers heeft het stokje overgedragen aan Zorgverlening…