Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet bundelen krachten

  1. Home
  2. Actueel
  3. Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet bundelen krachten

Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet bundelen krachten

Vanaf 13 april 2022 bundelenCompleet Mensenwerk en Woonzorgnet hun krachten. Compleet Mensenwerk biedt naast woonbegeleiding en ambulante begeleiding ook dagbesteding, job coaching, re-integratie en participatiebegeleiding gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Regionale aansluiting en aanvullend portfolio 

Met Compleet Mensenwerk heeft oprichter Marc Visschers de afgelopen 9 jaar een professionele en onderscheidende organisatie binnen het sociaal domein neergezet. Compleet Mensenwerk is gevestigd in Wageningen en Druten en heeft als verzorgingsgebied Nijmegen Rivierenland en Food Valley. Dat betekent een goede regionale aansluiting en een aanvullende dienstverlening met de huidige dochterondernemingen van Orpea Nederland in de GGZ; Woonzorgnet, PGZ en Zorggroep 't Zicht. Deze krachtenbundeling zorgt daarmee voor een nog sterkere verbinding tussen zorg en participatie binnen het Sociaal domein. 

Nieuwe Operationeel directeur en Bestuurder

Oprichter Marc Visschers neemt afscheid als bestuurder van Compleet Mensenwerk, maar blijft gedurende een aantal maanden beschikbaar tijdens de overgangsfase. Hij draagt zijn taken over aan Hanne Derickx (Operationeel directeur) en Bas Steenbergen (Bestuurder) van Woonzorgnet. 

Met de nieuwe samenwerking kan Compleet Mensenwerk de kwaliteit van zorg, begeleiding en andere dienstverlening vasthouden en zich verder ontwikkelen. De voordelen van het kleinschalige zoals vertrouwen, veiligheid en een fijne woon-, werk- en/of leeromgeving blijven behouden. “Ik ben er trots op dat Compleet Mensenwerk met deze stap behoort tot een organisatie die een prominente positie op de markt van begeleid wonen, ambulante zorg, re-integratie en participatie inneemt” aldus vertrekkend bestuurder Marc Visschers.

Samen verder

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk nemen de komende periode de tijd om elkaar goed te leren kennen, krachten te bundelen, van elkaar te leren en samen verder te professionaliseren.

Ook interessant

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 
28.12

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 

NieuwsOp 28 december 2022 fuseerde Zorggroep ’t Zicht met Woonzorgnet. Dit betekent dat Zorggroep ’t Zicht vanaf heden verder gaat onder de naam Woonzorgnet, onder leiding van directeur Hanne Derickx. Sinds december 2021 werkt Woonzorgnet…

Licht in de duisternis: Solidair met de Oekraïense ggz
23.12

Licht in de duisternis: Solidair met de Oekraïense ggz

NieuwsSinds het begin van de oorlog in Oekraïne is ongeveer een derde van de psychiatrische instellingen onherstelbaar beschadigd.