1. Home
  2. Actueel
  3. 'Ervaren helpers', een nieuw boek van Mieni Westerink

'Ervaren helpers', een nieuw boek van Mieni Westerink

Op 19 juni werd het derde boek 'Ervaren helpers' van Mieni Westerink in Nijmegen gepresenteerd.
 

Mieni woont al 12 jaar tot volle tevredenheid in Nijmegen bij Woonzorgnet. De gezellige boekpresentatie was daarom ook daar georganiseerd. Stoelen werden overal vandaan gehaald om iedereen van een zitplaats te voorzien. Ook in haar nieuwste boek spelen persoonlijke ervaringen een belangrijke rol. Maar dit boek is anders dan haar vorige boeken. Mieni schreef dit boek in de vorm van een roman. Het is fictie, deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat in het boek niet om persoonlijke ervaringen, maar met name zaken die ze om zich heen zag gebeuren in de ggz. Het is een enerverende roman geworden over hoe ervaringsdeskundigen steun bij psychische problemen kunnen bieden.

Het boek is te koop bij de boekwinkels voor € 21,50

Dit is het derde boek van Mieni Westerink. In 2018 verscheen ‘Herstel na dertien jaar overleven in de psychiatrie’ en in 2021 ‘Het land van verlangen’.

Ook interessant

Nieuw: Individuele Plaatsing en Steun (IPS)
01.07

Nieuw: Individuele Plaatsing en Steun (IPS)

NieuwsIPS is een methode om mensen met een psychische aandoening te helpen bij het krijgen en behouden van betaald werk. In een IPS-traject kijkt de IPS-trajectbegeleider naar de kansen en mogelijkheden voor de deelnemer en…

‘Ervaren helpers’, een nieuw boek van Mieni Westerink
21.06

‘Ervaren helpers’, een nieuw boek van Mieni Westerink

NieuwsOp 19 juni werd het derde boek 'Ervaren helpers' van Mieni Westerink in Nijmegen gepresenteerd.