Succesvolle 2e open dag locatie Cuijk

  1. Home
  2. Actueel
  3. Succesvolle 2e open dag locatie Cuijk

Succesvolle 2e open dag locatie Cuijk

Begin 2024 opent Woonzorgnet de deuren van de nieuwe beschermd wonen locatie aan de Gildekamp in Cuijk. De open dag in oktober was een groot succes met veel bezoekers en we kregen al snel de vraag nog een open dag te organiseren. Ook deze open dag op 14 december was succesvol. Naast omwonenden en nieuwe collega’s was er ook veel belangstelling van mogelijke bewoners.  

Renate Rondhuis, zorgbemiddelaar bij Woonzorgnet kijkt tevreden terug: “Er kwamen mensen die al eerder waren geweest, om nu een voorkeur voor een kamer door te geven. Ook kwamen ouders of betrokkenen langs met vragen. Daarnaast waren er andere geïnteresseerden vanuit de wijk, zoals vrijwilligers en de politie en partijen waarmee we gaan samenwerken, zoals de apotheek en verwijzers. Tijdens de rondleiding waren mensen enthousiast over de sfeer, de ruimte en de grote keuken. En het is mooi wanneer je hier rondloopt en het enthousiasme ziet bij de medewerkers die hier gaan starten.”  

Locatie de Gildekamp in Cuijk biedt vanaf begin 2024 zorg aan mensen met een wlz ggz-indicatie: 12 volwassenen met aan autisme gerelateerde problematiek en 24 (oudere) mensen. Zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij het welzijn van de bewoner voorop staat. De locatie wordt opgedeeld in twee woongroepen en is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn.  
Woonzorgnet is een innovatieve zorgonderneming die zowel ambulant, als in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een ggz-achtergrond begeleidt en ondersteunt bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding. Jezelf zijn, deelnemen aan de maatschappij, je talenten ontdekken en contacten onderhouden. Ieder op zijn/haar eigen manier, in eigen tempo, vanuit een veilige beschermde omgeving. Werken aan herstel, werken aan de toekomst. Positief en hoopvol.   

Ook interessant

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus
29.01

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

NieuwsOp het terrein van Pro Persona in Nijmegen biedt Woonzorgnet vanaf nu een Beschermd wonen plus setting aan: ‘Bloesem’. Bloesem is een uniek zorgconcept dat sinds 2022 bestaat uit een intensieve samenwerking tussen Woonzorgnet en…

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 
25.01

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

NieuwsWoonzorgnet en Compleet Mensenwerk gaan juridisch verder als één organisatie. Vanaf april 2022 werken Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk al intensief samen, met het oog op een fusie in de toekomst. Op 1 januari 2024 werd…