Werk aan de Winkel locatie Nunspeet geopend

  1. Home
  2. Actueel
  3. Werk aan de Winkel locatie Nunspeet geopend

Werk aan de Winkel locatie Nunspeet geopend

Op dinsdag 1 maart 2022 zijn de deuren van de nieuwe Werk aan de Winkel locatie in De Boemerang aan het Stationsplein in Nunspeet geopend. Werk aan de Winkel is een initiatief van Woonzorgnet en biedt een laagdrempelige informatie- en ontmoetingsplek voor en door de (kwetsbare) inwoners van de gemeente Nunspeet. Voel je welkom voor een kop koffie en een praatje!
 

Iedereen is welkom

Woonzorgnet biedt Beschermd Wonen en Ambulante ondersteuning aan in Nunspeet. Met het Werk aan de Winkel concept gaat Woonzorgnet meer ruimte bieden voor herstel en participatie in de gemeente. ”Iedereen is vanaf nu welkom bij locatie de Boemerang aan het stationsplein. Het maakt niet uit of je wel of niet een indicatie of WMO beschikking hebt. Kom gewoon een kop koffie drinken, dan onderzoeken we wat we voor elkaar kunnen betekenen” legt Martin Juffer, Teamleider Woonzorgnet uit. “Dit mooie concept met dagelijkse koffie-inloop maakt dat er meer samenwerking en inclusie kan ontstaan binnen het sociaal domein.”

Samenwerken

Bijzonder aan het concept is de samenwerking met een aantal ketenpartners uit het sociaal domein. Het Praktijkhuis Harderwijk, Tactus verslavingszorg en straathoekwerk Nunspeet zijn wekelijks aanwezig  om mee in gesprek te gaan.

“We gaan werken met een maandelijks programma waar diverse activiteiten in opgenomen zijn. Denk dan aan activiteiten als; creatief met keramiek, cake bakken, samen de krant doornemen of een wandeling maken door ons prachtige dorp. Het maandprogramma laat ook zien welke partner op welk moment aanwezig is.”

Contact

Werk aan de Winkel Nunspeet
Stationsplein 30
8071 CL, Nunspeet
Tel 06 38070710
werkaandewinkelsilvolde@woonzorgnet.nl

Woonzorgnet is een middelgrote zorgaanbieder die zowel in kleinschalige woonvoorzieningen als door middel van ondersteuning thuis (ambulante zorg) mensen met een GGZ indicatie ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle dagbesteding. Rondom het motto ‘jezelf zijn’ creëren we samen met de mensen een zo prettig mogelijke en uitnodigende leef/woonsituatie. Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming met locaties in Renkum, Nunspeet, Rheden, Arnhem, Silvolde en Nijmegen.

Ook interessant

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 
28.12

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 

NieuwsOp 28 december 2022 fuseerde Zorggroep ’t Zicht met Woonzorgnet. Dit betekent dat Zorggroep ’t Zicht vanaf heden verder gaat onder de naam Woonzorgnet, onder leiding van directeur Hanne Derickx. Sinds december 2021 werkt Woonzorgnet…

Licht in de duisternis: Solidair met de Oekraïense ggz
23.12

Licht in de duisternis: Solidair met de Oekraïense ggz

NieuwsSinds het begin van de oorlog in Oekraïne is ongeveer een derde van de psychiatrische instellingen onherstelbaar beschadigd.