Wonion doet! op bezoek bij Woonzorgnet

Wooncorporatie Wonion Doet!

Medewerkers van Wonion hebben in Silvolde meegeholpen met verschillende activiteiten

  1. Home
  2. Actueel
  3. Wonion doet! op bezoek bij Woonzorgnet

Wonion doet! op bezoek bij Woonzorgnet

Wonion komt graag op verschillende manieren in gesprek met huurders en samenwerkingspartners. Wonion Doet! is een initiatief waarbij medewerkers van de wooncorporatie gezamenlijk aan diverse activiteiten deelnemen. Dit keer waren zij op bezoek bij Woonzorgnet. 
 

Fijn wonen in een prettige woonomgeving is belangrijk voor iedereen, ook als daarbij hulp of ondersteuning gewenst is. Lotte van Lent, teamleider bij Woonzorgnet: “Een fijne plek om te kunnen wonen is uiteraard belangrijk, maar daarnaast is het ook heel belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Het motto van Woonzorgnet is daarom ook: ‘jezelf zijn’. Bewoners vonden het aanvankelijk een beetje spannend dat er zoveel mensen van Wonion langskwamen, maar eigenlijk iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde actieve dag. Mooi om op deze manier de medewerkers van Wonion beter te leren kennen en om hen kennis te laten maken met onze locaties, bewoners en andere betrokkenen."

Samen aan de slag op onze locatie 

Tijdens Wonion Doet! werden de handen uit de mouwen gestoken. Wonion hielp enthousiast mee met:

  • de reparatie van alle stoelen uit de gezamenlijke ruimte
  • het maken en decoreren van vogelhuisjes voor onze winkel
  • taarten maken voor de voedselbank
  • leibomen snoeien
  • onkruid verwijderen uit de groentetuin 
  • verpakkingsmateriaal maken
  • het volgen van creatieve workshops

En natuurlijk spraken zij ook met verschillende medewerkers en bewoners van Woonzorgnet. In het bewonersblad van Wonion, WonionMagazine, kun je het artikel over Woonzorgnet teruglezen (PDF).

Over Wonion

Wonion is een ambitieuze wooncorporatie met ongeveer 4.000 woningen. Wij bieden goede en betaalbare woningen aan huishoudens in de gemeente Oude IJsselstreek. Om die te realiseren, investeren zij in duurzaam wonen. Hun missie: kwaliteit van leven door duurzaam wonen. Wonion realiseert vanuit de maatschappelijke behoefte duurzaam wonen voor mensen in en om de gemeente Oude IJsselstreek met aandacht voor zorg en welzijn. Zij werken samen met bewoners en maatschappelijke partners aan leefbare buurten en wijken.

Bron: www.wonion.nl

Ook interessant

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus
29.01

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

NieuwsOp het terrein van Pro Persona in Nijmegen biedt Woonzorgnet vanaf nu een Beschermd wonen plus setting aan: ‘Bloesem’. Bloesem is een uniek zorgconcept dat sinds 2022 bestaat uit een intensieve samenwerking tussen Woonzorgnet en…

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 
25.01

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

NieuwsWoonzorgnet en Compleet Mensenwerk gaan juridisch verder als één organisatie. Vanaf april 2022 werken Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk al intensief samen, met het oog op een fusie in de toekomst. Op 1 januari 2024 werd…