Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

Samen verder

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

  1. Home
  2. Actueel
  3. Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk gaan juridisch verder als één organisatie. Vanaf april 2022 werken Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk al intensief samen, met het oog op een fusie in de toekomst. Op 1 januari 2024 werd de juridische fusie een feit.
 

De dienstverlening en werkgebieden van beide organisaties vullen elkaar goed aan. Ze bieden een stevige verbinding tussen zorg en het sociaal domein. Compleet Mensenwerk is gestart vanuit het participatie-gedachtengoed met arbeidsparticipatie, re-integratie, woonbegeleiding en ambulante zorg. Bij Woonzorgnet was deze ontwikkeling andersom, vanuit beschermd wonen naar ambulante begeleiding en dagbesteding/participatie. Participatie is een wezenlijk onderdeel van herstel. Daarom sluiten de activiteiten van Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet mooi op elkaar aan en versterken zij elkaars kwaliteiten. Voor cliënten van Compleet Mensenwerk verandert er niets, ook na de fusie blijft de zorg aan cliënten op de eerste plaats staan. Dezelfde zorg aan dezelfde cliënten. 

De juridische fusie was een mooie gelegenheid om de teams van Compleet Mensenwerk te verwelkomen en te trakteren op een gebakje.  

Ook interessant

Nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk feestelijk geopend
09.04

Nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk feestelijk geopend

NieuwsOp donderdag 4 april 2024 heeft wethouder Willy Hendriks-van Haren de nieuwe beschermd wonen locatie van Woonzorgnet aan de Gildekamp officieel geopend. Zij verzorgde de openingsceremonie samen met bewoner Peter.  

Terugblikken en vooruitkijken: infographic
05.04

Terugblikken en vooruitkijken: infographic

NieuwsHet is inmiddels een jaarlijkse traditie: terugblikken op het afgelopen jaar. Op onze infographic brengen we de cijfers en ontwikkelingen overzichtelijk in kaart. We kijken ook vooruit, want veel van wat we weergeven op de…