Terugblik op een bijzonder jaar

Het Kodal in Nunspeet

Beschermd wonen en ambulante ondersteuning in een bosrijke omgeving. Voorzien van noodzakelijke voorzieningen, gezamenlijke activiteiten en ervaringsdeskundigen.

  1. Home
  2. Agenda
  3. Terugblik op een bijzonder jaar

Terugblik op een bijzonder jaar

Iedere bewoner bezit een eigen studio variërend van 20m2 tot 30m2 en heeft een eigen keukenblok, douche en toilet. Vanzelfsprekend zit TV- en internetaansluiting in het pakket.

We vinden het erg belangrijk dat mensen hun eigen sfeer creëren in hun studio. Een zelfstandige, veilige plek waar mensen zelf keuzes maken en zeggenschap hebben. Een plek van waar uit mensen op een persoonlijk wijze aan het eigen herstelproces kunnen werken.

Deelname aan gezamenlijke momenten (koffie, thee, maaltijden) wordt gestimuleerd maar is niet verplicht. Verder is er een ruime groepskeuken en een eet- en woonkamer voor gezamenlijke activiteiten. Het bos, de buitenlucht en de ruime tuin zorgen ervoor dat, zodra het weer het toelaat, veel buiten wordt geleefd.

Voorzieningen en natuur op loopafstand

Het Kodal ligt aan de rand van het centrum van Nunspeet, in een bosrijke omgeving. Het karakter van de locatie is rustgevend. Met het centrum van Nunspeet op loopafstand, de noodzakelijke voorzieningen voor sport, activiteiten, ontspanning en de vele winkel mogelijkheden, is er in Nunspeet voor ieder wat wils. Ook de verbindingen voor het openbaar vervoer zijn op loopafstand. De echte natuurliefhebbers zijn helemaal op hun plaats. In alle rust wandelen en fietsen behoort volop tot de mogelijkheden.

Aankomende evenementen