Werken bij

Join team Woonzorgnet!

Een inspirerende werkomgeving in de ggz waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen!

  1. Home
  2. Werken bij

Werken bij Woonzorgnet

Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming die mensen met een GGZ-indicatie begeleidt en ondersteunt. Dit doen wij in een ambulante setting en in kleinschalige woonvoorzieningen bij wonen, sociale relaties, werken en een zinvolle dag invulling.

Ons motto is Jezelf zijn. Dat cliënten gewoon deelnemen aan de maatschappij, hun talenten ontdekken, contacten onderhouden en een zinvolle dagbesteding hebben. Op hun eigen manier, in het eigen tempo. Werken aan herstel en werken aan de toekomst. Positief en hoopvol. Dat is waar wij voor staan en waar we voor willen gaan. Wij willen dat jij als zorgprofessional je ook jezelf voelt bij ons. En kunt doen waar je blij van wordt; de beste begeleiding bieden aan mensen met een GGZ-achtergrond. Dit is teamwork. Daarom willen we graag weten wie jij bent, waar jouw kracht ligt en hoe we je kunnen ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Zie je dit wel zitten? Bekijk dan hier het actuele vacatureoverzicht.

Ontdek de leukste zorgbaan

Bij ons kun je werken binnen de GGZ, thuiszorg of woonzorg. Dit komt doordat onze organisatie bestaat uit verschillende zorglabels: Woonzorgnet, PGZ, Compleet Mensenwerk, Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael. Wij hebben onze vacatures gebundeld op deleukstezorgbaan.nl.
Vind jouw nieuwe baan bij Woonzorgnet. 

 

'Ik bewonder mijn collega's en onze bewoners'

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Als vrijwilliger breng je extra aandacht en plezier voor onze cliënten. Vrijwillerswerk is heel leuk en dankbaar om te doen! Met jouw waardevolle bijdrage breng je cliënten een stap dichter in de maatschappij en vergroot je hun wereld. Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Woonzorgnet.

 

We hechten veel belang aan respect en integriteit. Hoe we dit aanpakken lees je in de Gedragscode Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Woonzorgnet regio’s