Werken bij

Team Woonzorgnet

Een inspirerende werkomgeving in de ggz waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen!

  1. Home
  2. Werken bij

Werken bij Woonzorgnet

Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming die mensen met een GGZ-indicatie begeleidt en ondersteunt. Dit doen wij in een ambulante setting en in kleinschalige woonvoorzieningen bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle daginvulling.

Wij willen dat jij als zorgprofessional kunt doen waar je blij van wordt; de beste begeleiding bieden aan mensen met een ggz-achtergrond. Dit is teamwork. Daarom willen we graag weten wie jij bent, waar jouw kracht ligt en hoe we je kunnen ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Zie je dit wel zitten? Bekijk dan hier het actuele vacatureoverzicht.

Persoonlijke groei

Wanneer jij in je kracht staat kun je het optmale uit jouw functioneren halen. Daarom bieden wij je naast een inspirerende werkomgeving de kans om je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Hiervoor stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Je bent bij Woonzorgnet verzekerd van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

'Ik bewonder mijn collega's en onze bewoners'

Dynamische werkomgeving

Bij Woonzorgnet werk je met mensen voor mensen, in een dynamische omgeving. Om dit te kunnen realiseren, is een gekwalificeerd en goed gemotiveerd team essentieel. Competenties die we van onze medewerkers vragen zijn: respect, samen, ondernemend en pragmatisch. Bij Woonzorgnet kun je het maximale uit jezelf halen. Herstel en empowerment zijn voor jou meer dan alleen mooie woorden.

We hechten veel belang aan respect en integriteit. Hoe we dit aanpakken lees je in de Gedragscode Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Woonzorgnet regio’s