RVC

RVC

Raad van Commissarissen

Raad van Commissarissen

De directie van Woonzorgnet wordt bijgestaan door de Cliëntenraad, de Ondernemingsraad en de Raad van Commissarissen. De directie voert het dagelijks bestuur, de Raad van Commissarissen houdt daar toezicht op.

E.R. (Erik) de Boer, voorzitter

Erik heeft ruime kennis opgedaan van de private gezondheidszorg in de functies van financieel directeur Medinova, algemeen directeur Euroclinics en diverse adviesrollen. Naast zijn rol bij Woonzorgnet, heeft hij zitting in de Raad van Toezicht bij twee andere zorginstellingen.

De missie van Erik: “Ik vind Woonzorgnet een leidend voorbeeld hoe op een efficiënte en bedrijfsmatige wijze hoog kwalitatieve zorg kan worden verleend. Inmiddels is Woonzorgnet onderdeel geworden van de Orpea groep. Ik zie het als onze taak toe te zien hoe de voordelen van zo’n grote organisatie kunnen worden gebruikt om Woonzorgnet verder te laten groeien, met behoud van de eigen kernwaarden die Woonzorgnet al jaren aan de top van zorgondernemingen in Nederland plaatst.”

Erik is sinds 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Woonzorgnet.

 

M.L.R. (Marc) Verbruggen

Marc Verbruggen heeft na zijn studie Architectuur en Hoge Handelsschool veel ervaring opgedaan in het management van verschillende ondernemingen. Al sinds 1979 heeft hij een actieve deelname aan de ontwikkeling en constructies van rusthuizen en ziekenhuizen. Hij vervult sinds 2012 de functie van President van de federatie Rusthuizen in België.

De focus van Marc: “Ik vind een hoge kwaliteit van de zorg voor personen die afhankelijk zijn erg belangrijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door professionele en gemotiveerde teams, die zorgen voor levens- en werkkwaliteit. Mijn focus hierin ligt in de huisvesting en het ontwikkelen van een opname- en zorgparcours volgens de behoefte van de bewoner.”

Marc is sinds 2017 lid van de Raad van Commissarissen van Woonzorgnet.

 

M. (Marian) Adriaansen

Marian is Lector Innovatie in de Care bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Daar onderzoekt zij de inzet van technologie in de zorg, hoe de zorg verbeterd kan worden en hoe deze beter aan kan sluiten bij cliënten. Daarnaast is zij Raad van Toezicht lid en voorzitter van de commissie Kwaliteit en Veiligheid bij twee andere organisaties voor langdurige zorg. Ook bij Woonzorgnet is kwaliteit en veiligheid een belangrijk aandachtsgebied, evenals het personeelsbeleid.

De visie van Marian: “Ik wil een positieve bijdrage leveren aan tevreden cliënten die zich prettig en ondersteund voelen bij wat zij belangrijk vinden in het leven. Het is daarnaast belangrijk dat medewerkers die deze ondersteuning bieden dat met deskundigheid en aandacht doen en plezier hebben in hun werk.”

Marian is sinds 2020 lid van de Raad van Commissarissen van Woonzorgnet.

 

J. (Judith) Schröder

Judith is sinds 1 juli 2021 lid van de Raad van Commissarissen van Woonzorgnet.

Woonzorgnet regio’s