Nieuw bij Woonzorgnet

Beschermd wonen plus: wanneer zelfstandig of beschermd wonen (nog) niet haalbaar is.

  1. Home
  2. Aanbod
  3. Beschermd wonen plus

Beschermd wonen plus

Beschermd wonen plus aan de rand van Nijmegen. Herstelondersteunende begeleiding van Woonzorgnet, met de nabijheid van het behandelteam van Pro Persona. Een uniek zorgconcept, waar Woonzorgnet intensief samenwerkt met Pro Persona. Het beste van beide werelden brengen we samen op locatie op het terrein van Pro Persona, in de bosrijke omgeving van Nijmegen en Groesbeek.  

De ondersteuning en woonbegeleiding van Woonzorgnet, gecombineerd met de specialistische GGZ-behandelingen van Pro Persona, maakt van Bloesem een mooi aanbod voor mensen voor wie zelfstandig wonen of regulier beschermd wonen nog niet haalbaar is. We bieden een veilige, herstel-bevorderende woonplek, ondersteunend aan een zinvol bestaan. Lees meer op de locatiepagina.

Jezelf zijn

Jij hebt jouw eigen verhaal en de daarbij behorende ondersteuningsvragen. Daaromheen creëren we samen een zo prettig mogelijke en uitnodigende leef/woonsituatie. Bij Woonzorgnet sta jij écht centraal en krijg je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Deelnemen aan de maatschappij, je talenten ontdekken, contacten onderhouden, een zinvolle dagbesteding. Op jouw manier, in je eigen tempo werk je aan de toekomst. Positief en hoopvol. Dat is waar wij voor staan en samen met jou voor willen gaan. 

Begeleiding vanuit één team

Wij werken vanuit één team met verschillende specialisten vanuit Woonzorgnet en ProPersona. Zo kunnen we jou op alle vlakken optimaal ondersteunen.

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op via onderstaande button, we geven je graag meer informatie over beschermd wonen plus.

Woonzorgnet regio’s