Werk aan de winkel Rheden

Welkom bij Werk aan de Winkel Rheden

Participeer, ontmoet en herstel bij Werk aan de Winkel

  1. Home
  2. Aanbod
  3. Regio's en locaties
  4. Werk aan de winkel Rheden
  • Lekkere koffie
  • Cadeauwinkel
  • Budgetcoach
  • Ervaringsdeskundige
  • Participatie- en werkcoach
  • Activiteiten

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel

Werk aan de Winkel Rheden is een fijne ontmoetingsplek. Voel je welkom, de deur staat voor je open. Loop binnen voor een kop koffie en een praatje. Medewerkers van Woonzorgnet staan voor je klaar om te praten over jouw situatie. Of doe mee met een van de activiteiten die de locaties te bieden hebben.


Werk aan de Winkel is een ontmoetingsplek, een fijne plek. Voel je welkom, de deur staat open voor een praatje en een kop koffie. Heb je vragen of wil je informatie voor jezelf? Is er iemand in je naaste omgeving waarbij je ziet dat hij/zij problemen heeft, maar vraagt diegene niet zelf om hulp? Je bent van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Ook inwoners die al in zorg zijn bij Woonzorgnet bezoeken Werk aan de Winkel om elkaar of een begeleider te zien en om deel te nemen aan (dagbestedings)activiteiten.

We hebben de koffie voor je klaar staan wanneer je even een praatje wil komen maken. Regelmatig zijn er leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Daarnaast willen we graag de kennis van de zorg en van het lokale netwerk delen om je verder op weg te helpen. Werk aan de Winkel Rheden is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Meer informatie over Werk aan de Winkel.

Cadeauwinkel

De cadeauwinkel biedt een divers assortiment met artikelen van lokale ondernemers en kunstenaars uit Rheden en omgeving. Deelnemers van Werk aan de winkel leggen de laatste hand aan een deel van het assortiment. Voel je welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Nelleke
Nelleke Vos
Teamleider
Bel 06 34 11 33 29
of mail Nelleke
Werk aan de Winkel
met dagbesteding
Oranjeweg 11,
6991 BR Rheden