Werk aan de Winkel Silvolde

Welkom bij Werk aan de Winkel Silvolde

Participeer, ontmoet en herstel bij Werk aan de Winkel

  1. Home
  2. Aanbod
  3. Regio's en locaties
  4. Werk aan de Winkel Silvolde
  • Lekkere koffie
  • Budgetcoach
  • Ervaringsdeskundige
  • Participatie- en werkcoach
  • Dagbesteding
  • Activiteiten

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel

Werk aan de Winkel Silvolde is een fijne ontmoetingsplek. Voel je welkom, de deur staat voor je open. Loop binnen voor een kop koffie en een praatje. Medewerkers van Woonzorgnet staan voor je klaar om te praten over jouw situatie. Of doe mee met een van de activiteiten die de locaties te bieden hebben.

We hebben de koffie voor je klaar staan wanneer je even een praatje wil komen maken. Regelmatig zijn er leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Daarnaast willen we graag de kennis van de zorg en van het lokale netwerk delen om je verder op weg te helpen. Werk aan de Winkel Silvolde is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30-18.00 uur. Woendag en vrijdag geopend tot 12.30 uur. Buiten reguliere openingstijden is Werk aan de Winkel geopend op afspraak. Meer informatie over Werk aan de Winkel. 

Buurtrestaurant

Kom gezellig een keer mee eten voor maar € 3,50. Bij de ingang hangt een overzicht van wat er die week gekookt wordt. Geef je vooraf wel even op. Elke maandag tot en met donderdag om 17.00 uur.

Dagbesteding

Onze locatie bruist van de creativiteit, we bieden verschillende soorten dagbestedingsactiviteiten. Doe je mee? Elke maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 uur 

Kim
Kim Bosch
Teamleider
Bel 06 42239115
of mail Kim
Werk aan de Winkel Silvolde
met dagbesteding
Reeënstraat 20a,
7064 EA Silvolde