Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

Nieuw bij Woonzorgnet

Beschermd wonen plus: wanneer zelfstandig of beschermd wonen (nog) niet haalbaar is.

  1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

Op het terrein van Pro Persona in Nijmegen biedt Woonzorgnet vanaf nu een Beschermd wonen plus setting aan: ‘Bloesem’. Bloesem is een uniek zorgconcept dat sinds 2022 bestaat uit een intensieve samenwerking tussen Woonzorgnet en Pro Persona.
 

Deze samenwerking brengt het beste van beide organisaties samen. De ondersteuning en begeleiding van Woonzorgnet, samen met de specialistische GGZ-behandelingen van Pro Persona, maakt van Bloesem een mooi initiatief voor mensen, voor wie wonen in de wijk (nog) niet haalbaar is. Hier bieden we mensen een veilige, herstel-bevorderende woonplek, ondersteunend aan een zinvol bestaan.

Zo werken we samen aan een vorm van zorgverlening die toekomstbestendig is en die de optimale zorg aan cliënten kan blijven bieden. Daarnaast draagt het bij aan de manier waarop we op efficiënte wijze effectieve en kwalitatief hoogwaardige zorg kunnen leveren. Een toonaangevend concept waar we trots op zijn. Op 29 januari 2024 vond de officiële overdracht plaats. Meer informatie over Beschermd wonen plus vind je op de locatiepagina.

 

Ook interessant

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus
29.01

Nieuw bij Woonzorgnet: Beschermd wonen plus

NieuwsOp het terrein van Pro Persona in Nijmegen biedt Woonzorgnet vanaf nu een Beschermd wonen plus setting aan: ‘Bloesem’. Bloesem is een uniek zorgconcept dat sinds 2022 bestaat uit een intensieve samenwerking tussen Woonzorgnet en…

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 
25.01

Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk bundelen krachten 

NieuwsWoonzorgnet en Compleet Mensenwerk gaan juridisch verder als één organisatie. Vanaf april 2022 werken Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk al intensief samen, met het oog op een fusie in de toekomst. Op 1 januari 2024 werd…