Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

World class Workplace

'Samenwerking, cliëntgerichtheid en zelfstandigheid scoren hoog en zijn daarmee echt ingebed binnen onze organisatie' - Esther

  1. Home
  2. Actueel
  3. Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

In oktober heeft Effectory opnieuw de medewerkerstevredenheid onderzocht. Thema's zoals bevlogenheid, betrokkenheid, werkgeversschap en efficiëntie kwamen hierbij aan bod. Met een response van 71% ontvangt Woonzorgnet een overall score van een 7,8 van haar medewerkers. Een half punt hoger dan 2019 en zelfs 0,7 punt boven de benchmark van de GGZ-sector. Dankzij dit mooie cijfer ontving Woonzorgnet wederom het Beste Werkgevers Keurmerk 'World class Workplace'.
 

Woonzorgnet behoort wederom tot de beste werkgevers

Op basis van de World-class Workplace score is Woonzorgnet een World-class Workplace binnen de categorie Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek staat open voor alle organisaties in Nederland met meer dan 100 medewerkers. De positie op de ranglijst wordt bepaald middels een onderzoek onder eigen medewerkers.

Een mooie waardering om trots op te zijn

Esther Binnendijk is HR manager bij Woonzorgnet legt uit waar de waardering vandaan komt: "Ik ben trots op het hoge cijfer dat Woonzorgnet van haar medewerkers krijgt. De 'trotspunten' die medewerkers noemen zijn al meerdere jaren vrij stabiel. Samenwerking, cliëntgerichtheid en zelfstandigheid scoren hoog en zijn daarmee echt ingebed binnen onze organisatie. Het is onze kracht om vanuit een sterk team de beste zorg en begeleiding te bieden aan onze cliënten."   

De scores laten ook zien dat wil om te ontwikkelen duidelijk aanwezig is bij medewerkers. "Dat is heel positief in de lerende organisatie die Woonzorgnet wil zijn.", concludeert Esther. "Autonomie, samen stappen maken en blijven verbeteren; met oog voor persoonlijk ontwikkeling van medewerkers."

Medewerkers voelen zich daarnaast ook gewaardeerd door de organisatie. Op dit vlak scoort Woonzorgnet ook een 7,8. "Fantastisch dat zoveel medewerkers die waardering ervaren en dat de organisatie open staat voor hun ideeën en inbreng. We nodigen ze ook van harte uit om ideeën vooral te delen en aan te sluiten bij thema- en werkgroepen. Samen zijn wij Woonzorgnet!"

Verbeterpunten

Blijven verbeteren is ook een belangrijk punt voor Woonzorgnet als organisatie. We geven het komende jaar uiteraard aandacht aan de verbeterpunten die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen.

Ook interessant

Woonzorgnet ROPI festival 2022
16.11

Woonzorgnet ROPI festival 2022

NieuwsOp dinsdag 15 november vond het jaarlijkse ROPI festival plaats voor cliënten en medewerkers van Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet. Elf workshops boden mogelijkheden om op een niet-talige manier herstel en herstelondersteunende zorg te onderzoeken.…

Cijfers van cliënten voor Woonzorgnet blijven op pijl
07.10

Cijfers van cliënten voor Woonzorgnet blijven op pijl

NieuwsEr wordt veel waarde gehecht aan de tevredenheid van cliënten bij Woonzorgnet. Een van de manieren om daarachter te komen is het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek (CTO). Een enquête voor cliënten van Woonzorgnet. Hier krijgen bewoners en…