Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

World class Workplace

'Samenwerking, cliëntgerichtheid en zelfstandigheid scoren hoog en zijn daarmee echt ingebed binnen onze organisatie' - Esther

  1. Home
  2. Actueel
  3. Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

Uitslag medewerkers tevredenheid 2020: Woonzorgnet scoort 7,8

In oktober heeft Effectory opnieuw de medewerkerstevredenheid onderzocht. Thema's zoals bevlogenheid, betrokkenheid, werkgeversschap en efficiëntie kwamen hierbij aan bod. Met een response van 71% ontvangt Woonzorgnet een overall score van een 7,8 van haar medewerkers. Een half punt hoger dan 2019 en zelfs 0,7 punt boven de benchmark van de GGZ-sector. Dankzij dit mooie cijfer ontving Woonzorgnet wederom het Beste Werkgevers Keurmerk 'World class Workplace'.
 

Woonzorgnet behoort wederom tot de beste werkgevers

Op basis van de World-class Workplace score is Woonzorgnet een World-class Workplace binnen de categorie Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek staat open voor alle organisaties in Nederland met meer dan 100 medewerkers. De positie op de ranglijst wordt bepaald middels een onderzoek onder eigen medewerkers.

Een mooie waardering om trots op te zijn

Esther Binnendijk is HR manager bij Woonzorgnet legt uit waar de waardering vandaan komt: "Ik ben trots op het hoge cijfer dat Woonzorgnet van haar medewerkers krijgt. De 'trotspunten' die medewerkers noemen zijn al meerdere jaren vrij stabiel. Samenwerking, cliëntgerichtheid en zelfstandigheid scoren hoog en zijn daarmee echt ingebed binnen onze organisatie. Het is onze kracht om vanuit een sterk team de beste zorg en begeleiding te bieden aan onze cliënten."   

De scores laten ook zien dat wil om te ontwikkelen duidelijk aanwezig is bij medewerkers. "Dat is heel positief in de lerende organisatie die Woonzorgnet wil zijn.", concludeert Esther. "Autonomie, samen stappen maken en blijven verbeteren; met oog voor persoonlijk ontwikkeling van medewerkers."

Medewerkers voelen zich daarnaast ook gewaardeerd door de organisatie. Op dit vlak scoort Woonzorgnet ook een 7,8. "Fantastisch dat zoveel medewerkers die waardering ervaren en dat de organisatie open staat voor hun ideeën en inbreng. We nodigen ze ook van harte uit om ideeën vooral te delen en aan te sluiten bij thema- en werkgroepen. Samen zijn wij Woonzorgnet!"

Verbeterpunten

Blijven verbeteren is ook een belangrijk punt voor Woonzorgnet als organisatie. We geven het komende jaar uiteraard aandacht aan de verbeterpunten die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen.

Ook interessant

Anton van Mansum nieuwe bestuurder Orpea Nederland
21.03

Anton van Mansum nieuwe bestuurder Orpea Nederland

NieuwsMet ingang van 21 maart 2023 dragen Roy Rempe (CEO) en Michiel van Putten (CDO) hun taken over aan Anton van Mansum. De bestuurswissel biedt zowel continuïteit als nieuw elan in de organisatie. Anton heeft…

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 
28.12

Juridische fusie Zorggroep ’t Zicht en Woonzorgnet definitief 

NieuwsOp 28 december 2022 fuseerde Zorggroep ’t Zicht met Woonzorgnet. Dit betekent dat Zorggroep ’t Zicht vanaf heden verder gaat onder de naam Woonzorgnet, onder leiding van directeur Hanne Derickx. Sinds december 2021 werkt Woonzorgnet…