1. Home
  2. Actueel
  3. Woonzorgnet infographic: het afgelopen jaar in cijfers

Woonzorgnet infographic

Woonzorgnet is volop in ontwikkeling. En dat is duidelijk terug te zien op de nieuwe infographic. Dit fijne overzicht vertaalt het afgelopen jaar mooi in cijfers. We laten de infographic graag het woord doen, toch we lichten we graag een paar onderdelen kort toe:
 

  • Samenwerken: In 2022 hebben we onze krachten gebundeld met Compleet Mensenwerk. Zorggroep ’t Zicht werd eind vorig jaar onderdeel van Woonzorgnet. Deze gebeurtenissen hebben merkbaar effect op de cijfers in deze infographic.
  • Werk aan de Winkel: de ontmoetingsplek voor participatie & herstel laat mooie bezoekersaantallen zien. Verdeeld over 4 locaties hebben we bijna 10.000 mensen laagdrempelig ontmoet. Bij Werk aan de Winkel is iedereen ‘uit de buurt’ welkom voor een kop koffie, een praatje, advies, avondeten of een creatieve activiteit.
  • ISO 9001: vorig jaar zijn we succesvol overgestapt van een HKZ certificering naar een ISO certificering. Het keurmerk is onafhankelijk en biedt een basisgarantie voor kwaliteit in zorg & welzijn en werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening.
  • Kwaliteit en tevredenheid: we blijven structureel en nauwkeurig meten. Het is belangrijk dat de kwaliteit van zorg op orde is én blijft. Een hoge kwaliteit van dienstverlening ontstaat door de unieke combinatie van klantgerichte zorg, lokaal ondernemerschap en efficiënte bedrijfsvoering. Medewerkers die met plezier onderdeel uitmaken van het Woonzorgnet team hebben hierin een belangrijke en waardevolle bijdrage.

Vooruitblikkend op komende periode staan de nieuwe ontwikkelingen alweer voor de deur. “Woonzorgnet staat niet stil” beaamt Hanne Derickx, Operationeel directeur Woonzorgnet. “Zo krijgt de samenwerking tussen Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet dit jaar verder vorm en werken we aan een duurzame samenwerking met Pro Persona.” Daarover later meer.  Stay tuned!

Ook interessant

Nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk feestelijk geopend
09.04

Nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk feestelijk geopend

NieuwsOp donderdag 4 april 2024 heeft wethouder Willy Hendriks-van Haren de nieuwe beschermd wonen locatie van Woonzorgnet aan de Gildekamp officieel geopend. Zij verzorgde de openingsceremonie samen met bewoner Peter.  

Terugblikken en vooruitkijken: infographic
05.04

Terugblikken en vooruitkijken: infographic

NieuwsHet is inmiddels een jaarlijkse traditie: terugblikken op het afgelopen jaar. Op onze infographic brengen we de cijfers en ontwikkelingen overzichtelijk in kaart. We kijken ook vooruit, want veel van wat we weergeven op de…