Leren

Blijf nieuwsgierig. Blijf leren!

We grijpen alle kansen aan zodat jij kunt blijven leren en je persoonlijk kunt blijven ontwikkelen

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Werken en leren zijn niet van elkaar te scheiden. Je leert door te werken, door samen te werken en door het volgen van trainingen en opleidingen. 

De maatschappij is volop in beweging. Ondersteuningsvragen en -voorwaarden van cliënten, verwijzers en wetgevingen blijven zich continu ontwikkelen. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop en beweegt enthousiast mee met interne en externe omstandigheden. Als GGZ-professional vraagt dat om continu aanpassen, verbeteren, vernieuwen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt blijven halen, zodat je met vertrouwen en voldoende kennis kunt meebewegen met alle ontwikkelingen. Iedereen bij Woonzorgnet kan zich daarom zowel zorginhoudelijk als persoonlijk blijven ontwikkelen. Digitale leeromgevingen helpen daarbij. 

GGZ E-cademy: professionele ontwikkeling

Om mee te kunnen blijven doen moet je je deskundigheid op pijl houden. De GGZ E-cademy is een initiatief van en voor GGZ-instellingen die samen kwalitatief goede en actuele e-learning ontwikkelen en aanbieden voor zorgprofessionals. Met aantrekkelijke multimediale modules kun je als medewerker van Woonzorgnet flexibel, snel en effectief leren. Wat dacht je van Psychopathologie, Omgaan met geneesmiddelen, Autismespectrumstoornis, Bipolaire stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen, Verslaving, Middelen & Gokken, Herstelondersteunend werken, Herstelbenadering of Motiverende gespreksvoering? Er is volop keuze.

Goodhabitz: persoonlijke ontwikkeling

Bij GoodHabitz vind je e-learnings die aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld communicatie, leiderschap, teamwork en digitale vaardigheden. Niet verplicht, wel erg leuk om te doen! Je luistert, kijkt of doet alleen de onderdelen die passen bij jouw manier van leren. Alles mag, niets moet: je leert zoals jij dat wilt.

Woonzorgnet regio’s