Nijmegen - Achter de Bank

Locatie Achter de Bank Nijmegen

Beschermd wonen in de binnenstad van Nijmegen

  1. Home
  2. Aanbod
  3. Regio's en locaties
  4. Nijmegen - Achter de Bank
  • 17 zelfstandige woonstudio's
  • Op loopafstand van het centrum
  • Eigen douche en toilet
  • Eigen keukenblok

Beschermd wonen in het centrum van Nijmegen

Deze stadslocatie vind je aan de rand van het centrum van Nijmegen. De nadruk ligt op het zo zelfstandig mogelijk wonen.

Beschermd Wonen

Wonen in zelfstandige woonstudio's in het centrum van Nijmegen. We vinden het belangrijk dat mensen hun eigen sfeer creëren in  hun studio. Een zelfstandige, veilige plek waar je zelf keuzes maakt en zeggenschap hebt. Een plek van waar je op een persoonlijk wijze aan jouw herstelproces kunnen werken. De meeste mensen op deze locatie werken, volgen een opleiding of hebben een andere vorm van dagbesteding. Op de eerste verdieping is een algemene ruimte waar bewoners samen kunnen komen.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces.

Omgeving Nijmegen

Nijmegen is een gezellige stad waar de cultuurliefhebber zijn hart op kan halen. Het ligt aan de Waal, waar je vele gezellige restaurantjes en terrasjes kunt vinden. Ook in de Ooijpolder en de bossen kun je heerlijk vertoeven. Verder biedt het centrum van Nijmegen naast de vele winkels nog een bibliotheek, theater, meerdere bioscopen en op maandag en zaterdag is er markt.

Ambulante ondersteuning in regio Arnhem-Nijmegen

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Arnhem-Nijmegen bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeente. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Priscilla of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. 

Voor wie? 

Achter de Bank is een fijne locatie voor mensen met een (Ernstige) Psychiatrische Aandoening of een vorm van autisme

Priscilla
Priscilla Overhorst
Teamleider
Bel 024 845 58 78
of mail Priscilla
Achter de Bank
Achter de Bank 12,
6511 PB Nijmegen