Renkum - De Keijenberg

De Keijenberg in Renkum

Beschermd wonen in de bosrijke omgeving van Renkum

 1. Home
 2. Aanbod
 3. Regio's en locaties
 4. Renkum - De Keijenberg
 • 23 woonstudio's (20m² - 30m²)
 • Volledig gelijkvloers
 • Bosrijke omgeving
 • 15 minuten van centrum
 • Kookclub
 • Fitnessruimte
 • Kleine huisdieren toegestaan

Zelfstandige woonstudio's in Renkum

Locatie de Keijenberg biedt langdurige zorg. Ons hoofdoel is om te ondersteunen in het dagelijks leven bij activiteiten en dagbesteding. Zingeving en een gezonde leefstijl staan voorop. We bieden zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij het welzijn van de cliënt voorop staat. Waar nodig bieden we licht somatische zorg.

Beschermd Wonen

De Keijenberg is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn, alles is gelijkvloers. Hier bieden we ondersteuning op alle facetten van het leven. We kijken samen welke ondersteuning wel of niet nodig is. We gaan uit van jouw mogelijkheden. Dit doen wij door veiligheid & nabijheid te bieden. Mensen ervaren deze plek echt als hun thuis, met alles wat daarbij hoort. We kunnen hier ook mensen met een licht somatische zorgvraag ondersteunen.

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces.

Omgeving 

De Keijenberg ligt in een bosrijk gebied. Vanuit de locatie loop je direct het beschermde natuurgebied Het Renkums Beekdal in. Toch ligt deze locatie op slechts tien minuten lopen van het centrum van Renkum. In het centrum is een bank, een supermarkt, een verse bakker en tal van andere winkels. Omdat we in Renkum zo’n mooi buitengebied hebben, loopt er een wandelroute langs ons terrein en zijn wij officieel aangesloten bij Rustpunt.nl. Hier kunnen wandelaars op ons terrein meedoen aan GEO-caching of even rusten met een kop koffie of thee. Op deze manier proberen wij omgekeerde integratie te bevorderen.

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. In de algemene ruimte wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Er is een eenvoudige fitnessruimte. Regelmatig wordt er een creatieve of sportieve activiteit georganiseerd waar men aan kan deelnemen. Verder is er genoeg te doen op ons eigen Platform maatschappelijke activering  “De Kiepen van Beels”. Tot slot staat er een biljart, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel tot ieders beschikking.

Voor wie? 

Op deze locatie bieden we langdurige ondersteuning aan mensen met een (Ernstige) Psychiatrische Aandoening of autisme. Om in aanmerking te komen is een ggz-indicatie nodig. 

Theo
Theo Kuipers
Teamleider
Bel 06 101 06 363
of mail Theo
De Keijenberg
Nieuwe Keijenbergseweg 171,
6871 VS Renkum
Werk aan de Winkel Renkum

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel

Werk aan de Winkel Renkum