Renkum - Redichem

Redichem in Renkum

Beschermd wonen in een bosrijke omgeving en ambulante ondersteuning in Renkum.

  • 23 zelfstandige woonstudio's
  • Bosrijke omgeving
  • 15 minuten van centrum
  • Kookclub
  • Fitnessruimte
  • Kleine huisdieren toegestaan
  • Volledig gelijkvloers
  • Kitchenette, douche en toilet

Beschermd wonen in Renkum

Locatie Redichem biedt Ambulante ondersteuning en Beschermd Wonen. Deze locatie ligt middenin het prachtige natuurgebied het Renkums Beekdal. Bij ambulante ondersteuning thuis heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis.

Beschermd wonen

We vinden het erg belangrijk dat jij je eigen sfeer kunt creëren in je studio. Een zelfstandige, veilige plek waar je zelf keuzes maakt en zeggenschap hebt. 

Begeleiding

Samen met het Woonzorgnet team werk je op een persoonlijke manier aan jouw herstelproces.

Omgeving

Locatie Redichem ligt in een bosrijk gebied. Vanuit de locatie loop je direct het beschermde natuurgebied Het Renkums Beekdal in. Toch ligt deze locatie op slechts tien minuten lopen van het centrum van Renkum. In het centrum is een bank, een supermarkt, een verse bakker en tal van andere winkels. Omdat we in Renkum zo’n mooi buitengebied hebben, loopt er een wandelroute langs ons terrein en zijn wij officieel aangesloten bij Rustpunt.nl. Hier kunnen wandelaars op ons terrein meedoen aan GEO-caching of even rusten met een kop koffie of thee. Op deze manier proberen wij omgekeerde integratie te bevorderen.

Ambulante ondersteuning in omgeving Arnhem-Nijmegen

Bij ambulante ondersteuning heb je een zelfstandige woonruimte. Je maakt vanuit huis gebruik van de ondersteuning van Woonzorgnet. Wij werken met een vast team en komen bij je thuis. In de regio Arnhem-Nijmegen bieden we ambulant begeleiding aan inwoners van de gemeentes Arnhem, Nijmegen, Rheden, Renkum, Wageningen. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Teamleider Samyra of lees hier meer over ambulante ondersteuning bij Woonzorgnet >

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Er is veel aandacht voor bewegen, stoppen met roken, activiteiten, voeding en ontspanning. In de algemene ruimte wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Er is een eenvoudige fitnessruimte. Regelmatig wordt er een creatieve of sportieve activiteit georganiseerd waar men aan kan deelnemen. Verder is er genoeg te doen op ons eigen Platform maatschappelijke activering  “De Kiepen van Beels”. Tot slot staat er een biljart, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel tot ieders beschikking.

Voor wie? 

Op deze locatie bieden we langdurige ondersteuning aan mensen met een (Ernstige) Psychiatrische Aandoening of autisme. Om in aanmerking te komen is een ggz-indicatie nodig. 

Samyra
Samyra Vruggink
Teamleider
Bel 06 301 38 797
of mail Samyra
Redichem
met dagbesteding
Nieuwe Keijenbergseweg 171,
6871VS Renkum
Werk aan de Winkel Renkum

Ontmoetingsplek voor participatie & herstel

Werk aan de Winkel Renkum