Voor wie

Ons motto: Jezelf zijn

In een veilige omgeving werken aan jouw herstel.

  1. Home
  2. Voor wie

Voor wie

Je kunt bij Woonzorgnet terecht wanneer je je zorgen maakt over je geestelijke gezondheid. Je voelt je belemmerd in jouw functioneren en zoekt hulp. Bij Woonzorgnet kun je in een veilige omgeving werken aan je herstel, om zo de regie weer terug te krijgen op jouw leven. Ambulant bij jou thuis, of beschermd op één van de Woonzorgnet locaties. Wij gaan hierbij uit van jouw eigen mogelijkheden, kracht en je sociale omgeving.
 

Mensenwerk is maatwerk 

Wij houden niet van labels. Toch is het handig om te weten wanneer je in aanmerking kunt komen voor ondersteuning vanuit Woonzorgnet. Dit is het geval bij:

Het is belangrijk dat wij je de beste begeleiding kunnen bieden. We gunnen iedereen een plek om in een veilige omgeving te kunnen werken aan herstel. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we in uitblinken en welke ondersteuning we beter aan andere zorgprofessionals kunnen overlaten. Per persoon kijken we daarom zorgvuldig naar de zorgvraag. Het kan voorkomen dat we moeten besluiten dat Woonzorgnet niet de plek voor jou is. We kijken dan met je mee waar je wel terecht kunt.

Woonzorgnet biedt geen behandeling, maar wij ondersteunen je bij het vinden van een voor jou geschikte behandelaar.

'Woonzorgnet gaf me bescherming en veiligheid'

Woonzorgnet regio’s